Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna vrea să se mărite cu Chris Brown

Cântăreaţa R&B Rihanna îşi doreşte să se căsătorească cu fostul ei iubit, cântăreţul Chris Brown, şi spune că nu ar fi trebuit să se despartă de acesta niciodată, informează presa americană, citând mai multe surse din anturajul artistei.

Rihanna, în vârstă de 24 de ani, le-ar fi mărturisit prietenilor că a discutat despre căsătorie cu Chris Brown, în vârstă de 23 de ani. Cei doi sunt din nou împreună după ce s-au despărţit în 2009, artistul fiind acuzat şi condamnat atunci pentru că a agresat-o.

O sursă apropiată Rihannei a declarat pentru revista Star că "niciunul dintre prieteni nu s-ar mira dacă cei doi ar decide să fugă împreună şi să se căsătorească". "Ea i-a spus celei mai bune prietene că, dacă nu ar fi fost ochiul agil al presei şi criticile aspre la adresa gestului lui Chris, nu s-ar fi despărţit niciodată de acesta", a mai spus sursa.

Zvonuri cu privire la intenţiile recent reunitului cuplu de a se căsători au urmat informaţiilor cu privire la despărţirea rapperului de Karrueche Tran. Brown i-ar fi plătit acesteia o sumă generoasă "de adio". "Chris doreşte să îi asigure acesteia o bună stare financiară şi să se poarte corect în ceea ce o priveşte, aşa că i-a oferit bani pentru a-şi cumpăra o casă", a declarat aceeaşi sursă pentru contactmusic.com.

Rapperul s-a despărţit recent de iubita sa Karrueche Tran, pentru că, aşa cum aceasta a declarat unei publicaţii britanice, el nu a putut să o uite pe Rihanna, cu care a continuat să aibă o relaţie "de prietenie".

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna vrea să se mărite cu Chris Brown.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna vrea să se mărite cu Chris Brown0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei