Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

James Bond, cel mai influent bărbat de la Hollywood

Site-ul Askmen a realizat un sondaj pentru a desemna cel mai influent bărbat de la Hollywood. Câştigătorul este reprezentat de singurul personaj fictiv din top cinci.

Superspionul fictiv James Bond a primit titlul de cel mai influent bărbat de la Hollywood, potrivit rezultatelor sondajului realizat online de site-ulaskmen.com.

Agentul secret, care în prezent este interpretat pe marele ecran de Daniel Craig, i-a învins în acest sondaj pe olimpicul medaliat cu aur Usain Bolt, situat pe locul al doilea, şi fostul preşedinte american Bill Clinton, situat pe locul al treilea.

Explicând alegerea de pe primul loc, editorii site-ului dedicat bărbaţilor spun să personajul creat de Ian Fleming "s-a potrivit întotdeauna vremurilor în care a trăit": "James Bond i-a influenţat pe bărbaţi timp de şase decenii şi încă nu şi-a încheiat misiunea".

Topul 5 al celor mai influenţi bărbaţi de la Hollywood este completat, în ordine, de Seth MaCFarlane, creatorul serialului "Family Guy", şi Joseph Gordon-Levitt, starul filmului "Cavalerul negru: Renaşterea/ The Dark Knight Rises".

În top au mai fost incluşi actorul de comedie Jimmy Kimmel, pe locul al şaselea, cântăreţul şi compozitorul R&B Frank Ocean, pe locul al optulea, actorul Ryan Gosling, pe locul al zecelea, preşedintele american Barack Obama, pe 11, regizorul Christopher Nolan (15), actorul Liam Neeson (16), rapperii Jay-Z (22) şi Kanye West (31), actorul Alec Baldwin (49).

Cel mai cunoscut agent secret din lume a fost jucat de şase actori diferiţi - Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig - pe parcursul celor 22 de filme din această franciză. Personajul şi-a păstrat însă întotdeauna gustul pentru maşinile sport, femeile frumoase, gadget-urile high-tech şi vodca-martini, pe care o preferă "shaken, not stirred".

Pe 23 octombrie, la Londra, va fi lansat cel de-al 23-lea film din serie, intitulat "Skyfall", în care Daniel Craig interpretează pentru a treia oară rolul agentului James Bond.

Cele 22 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada şi de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului James Bond, cel mai influent bărbat de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
James Bond, cel mai influent bărbat de la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei