Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Marion Cotillard va primi un premiu pentru întreaga carieră la gala Gotham Awards 2012

Actriţa franceză Marion Cotillard va primi un premiu pentru întreaga carieră la ediţia de anul acesta a galei Gotham Independent Film Awards, care va avea loc pe 26 noiembrie, în Manhattan, New York, informează variety.com.

Punct de plecare în cariera ei internaţională, remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutată printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Marion Cotillard s-a aflat pe afişul a două filme cu mare succes de casă în 2010 - "Începutul/ Inception", de Christopher Nolan, şi "Les Petits mouchoirs", de Guillaume Canet.

De asemenea, actriţa franceză a fost văzută pe marile ecrane în lungmetrajul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis ediţia din 2011 a Festivalului de la Cannes. Cel mai recent film al ei, "De Rouille et d'Os", de Guillaume Canet, a fost prezentat la ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes. Marion Cotillard a fost distribuită şi în următorul film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru: Renaşterea/ The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan.

Premiile Gotham sunt acordate în fiecare an de asociaţia newyorkeză Independent Filmmaker Project, care sprijină şi promovează în special filmele cu bugete mici de producţie şi sunt finanţate şi produse în afara marilor studiouri de la Hollywood.

Spre deosebire de mult mai mediatizatele Film Independent Spirit Awards, decernate de asociaţia Film Independent din Los Angeles, care a stabilit criterii mai clare pentru a determina ceea ce înseamnă un film independent, premiile Gotham analizează fiecare peliculă, de la caz la caz, pe baza unor definiţii destul de vagi. Pentru a fi eligibil, de exemplu, un film trebuie să fie realizat "cu o economie de mijloace" - un criteriu mult mai vag decât cel folosit de Spirit Awards, al căror regulament interzice nominalizarea peliculelor produse cu un buget mai mare de 20 de milioane de dolari.

Atât Gotham Awards, aflate anul acesta la a 22-a ediţie, cât şi Spirit Awards se concentrează asupra filmelor cu bugete mici de producţie, dintre care unele vor concura ulterior pentru o serie de recompense mult mai prestigioase, precum Oscarurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Marion Cotillard va primi un premiu pentru întreaga carieră la gala Gotham Awards 2012.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Marion Cotillard va primi un premiu pentru întreaga carieră la gala Gotham Awards 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei