Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2012 - Anul XVII, nr. 235 (5140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia Vântur - catwoman pe coperta ProTV Magazin, care, de astăzi, apare într-un nou format

ProTV Magazin, o revistă cu o istorie de peste 15 ani, apare, din 8 octombrie, într-un nou format, "mai mare, mai tare de gură", iar pentru această ediţie a publicaţiei Iulia Vântur a realizat un pictorial la înălţime, pe acoperişul de la Pro TV, în rol de catwoman, informează televiziunea.

Iulia Vântur este pisica pe acoperişul fierbinte într-un pictorial special din numărul de săptâmâna viitoare al revistei ProTV Magazin. În interviul ce însoţeşte fotografiile, blonda de la Pro TV îşi aminteşte cu drag de primul job: "Primii bani i-am câştigat pe la 15 ani, din prezentări de modă. La acea vreme, nu era un job foarte bine plătit, însă îmi plăcea să am banii mei de buzunar. Adoram, de asemenea, senzaţia pe care o aveam pe podium şi show-urile pentru care străbăteam kilometri pe tocuri, repetând coregrafiile. Reacţiile publicului făceau toţi banii".

În acelaşi interviu, Iulia recunoaşte că a ajuns "pe sticlă" îndrumată de profesoara de teatru. "În primul an de facultate, la 19 ani, profesoara mea de teatru, doamna Mihaela Arsenescu Werner, aflase de un casting organizat la o televiziune locală pentru postul de prezentator TV. A insistat să merg acolo şi acum îi mulţumesc", spune vedeta TV.

Iulia mărturiseşte în ProTV Magazin că s-a pregătit intens pentru această slujbă încă de când era de-o şchioapă. "Toate jocurile mele din copilărie aveau iz artistic - organizam spectacole, pe care le şi prezentam, cântam, dansam, prezentam modă, eram DJ, interpretam scenete", spune ea.

Şi, pentru că acum se pregăteste de cel de-al XIII-lea sezon "Dansez pentru tine", Iulia recunoaşte că a aşteptat cu nerăbdare această ediţie.

Vedeta aminteşte în ProTV Magazin şi de relaţia specială pe care o are cu părinţii ei: "Am o relaţie frumoasă cu mama, cu ambii părinţi. Sunt unicul copil, aşa că legătura este foarte puternică. Părinţii mei sunt singurele persoane pe care mă pot baza, în care am încredere şi care ştiu că mă iubesc necondiţionat".

Întrebată de ProTV Magazin cum este când iubeşte, frumoasa prezentatoare răspunde emoţionată: "Iubirea e cel mai frumos cadou lăsat omenirii, de aceea îl preţuiesc atunci când îl primesc şi îl ofer din toată inima, cu bucurie. Eu mă simt mai frumoasă, mai bună, mai tolerantă când iubesc".

Iar în finalul interviului, Iulia Vântur recunoaşte că este optimistă că va întâlni cavalerul în armura strălucitoare alături de care îşi va întemeia familia mult dorită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur - catwoman pe coperta ProTV Magazin, care, de astăzi, apare într-un nou format.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Vântur - catwoman pe coperta ProTV Magazin, care, de astăzi, apare într-un nou format0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei