Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2012 - Anul XVII, nr. 233 (5138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pink a pozat topless pentru un album fotografic realizat de Bryan Adams

Cântăreaţa americană Pink a pozat topless pentru un album fotografic cu celebrităţi, realizat de Bryan Adams. Rockerul canadian a devenit în ultimii ani un fotograf apreciat pe plan internaţional, iar fanii lui au de acum posibilitatea de a-i admira operele în volumul fotografic "Exposed".

 Conţinând în special portrete ale unor celebrităţi, albumul are o prefaţă semnată de Elton John, informează femalefirst.co.uk.

Volumul include fotografii cu Elton John, Mick Jagger, Amy Winehouse, Michael Jackson, Sting şi Lindsay Lohan, dar şi o fotografie "fierbinte", de care muzicianul canadian spune că se simte foarte mândru, pe care a realizat-o după ce a convins-o pe Pink să se dezbrace pentru o şedinţă foto.

"Era o zi frumoasă şi era destul de cald afară. I-am sugerat să se dezbrace, pentru că mi se părea o idee bună. «Nici măcar soţul meu nu-mi vorbeşte aşa», mi-a răspuns ea, dar şi-a dat tricoul jos", a declarat Bryan Adams pentru Billboard.com.

Fotografii din acest volum au fost expuse recent la Museum of Multi Media din Moscova. Expoziţia cu fotografiile starului canadian va ajunge apoi la Hamburg şi Dallas.

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 32 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 40 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu trei premii Grammy.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt "Reckless", "18 till I die", şi "Waking up the neighbours". "Everything I do, I do it for you", piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian. Compoziţiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar şi de cinci ori la Globurile de Aur. Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele şi discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de milioane de exemplare.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediţia britanică Vogue, în L'uomo Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar, Esquire şi multe altele. Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse şi Morrisey.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pink a pozat topless pentru un album fotografic realizat de Bryan Adams.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pink a pozat topless pentru un album fotografic realizat de Bryan Adams0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei