Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2012 - Anul XVII, nr. 233 (5138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa chineză Zhang Ziyi a dat în judecată un site care a acuzat-o că a practicat prostituţia

Actriţa Zhang Ziyi, una dintre vedetele cinematografiei chineze, a dat în judecată un site american, care a afirmat că artista s-a prostituat, făcând sex pe bani cu înalţi oficiali chinezi, inclusiv cu fostul lider chinez Bo Xilai, a anunţat, miercuri, avocatul acesteia.

Eroina din "Tigru şi dragon", care a iniţiat o procedură similară în Hong Kong împotriva cotidianului Apple Daily, consideră "defăimătoare" informaţiile difuzate de site-ul american Boxun News, cu sediul în Carolina de Nord, care postează articole în limbile chineză şi engleză, a explicat, miercuri, avocatul actriţei, Adam LeBerhton.

Site-ul "a scris în mai multe rânduri că Zhang Ziyi a practicat prostituţia, iar tocmai acest fapt se află în centrul argumentaţiei noastre. Ea nu îl cunoaşte pe Bo Xilai, nu l-a întâlnit şi nu are nimic de-a face cu el", afirmă avocatul artistei.

Tribunalul din Los Angeles unde actriţa a depus plângere a stabilit două runde de audieri - pe 16 octombrie şi 16 noiembrie -, la care Zhang Ziyi nu intenţionează însă să se prezinte, potrivit avocatului ei. Actriţa va asista în schimb la proces, a cărui dată nu a fost încă stabilită.

Actriţa chineză anunţase deja în luna iunie că a dat în judecată cotidianul Apple Daily, publicaţia cu cel mai mare tiraj din Hong Kong, care afirmase că artista a practicat prostituţia, întreţinând contra cost raporturi sexuale cu înalţi oficiali chinezi.

Bo Xilai, fost membru în Biroul politic al Partidului Comunist Chinez (PCC), a căzut în dizgraţie în primăvara acestui an, pierzându-şi funcţia şi urmând să apară în faţa justiţiei.

Fost primar şi liderul partidului din Chongqing, o imensă metropolă de 33 de milioane de locuitori din sud-vestul Chinei, el trebuie să răspundă în faţa acuzaţiilor de abuz de putere, corupţie la nivel înalt şi relaţii sexuale nepotrivite.

Actriţa chineză Zhang Ziyi s-a remarcat în numeroase pelicule bine primite de public şi de criticii de film, precum "Tigru şi dragon" (2000), "Ora de vârf 2" (2001), "Floare de iasomie" (2004), "Memoriile unei Gheişe" (2005), "Ţestoasele Ninja" (2007) şi "Dangerous Liaisons" (2012).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa chineză Zhang Ziyi a dat în judecată un site care a acuzat-o că a practicat prostituţia.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa chineză Zhang Ziyi a dat în judecată un site care a acuzat-o că a practicat prostituţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei