Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2012 - Anul XVII, nr. 229 (5134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii grave la adresa lui Britney Spears: În casa artistei au fost găsite urme de metamfetamină

Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, a declarat că, în urmă cu cinci ani, câini specializaţi în detectarea drogurilor ar fi mirosit urme de metamfetamină în casa artistei, informează Daily Mail.

Lufti se pregăteşte, de altfel, pentru un proces împotriva lui Britney Spears, care în prezent face parte din juriul emisiunii "X Factor". În acest sens, fostul agent al lui Spears a depus actele în instanţă, potrivit TMZ.

În respectivele documente se menţionează temele pe care doreşte să discute Lufti. Una dintre întâmplările pe care Lufti vrea să le aducă în faţa justiţiei este faptul că, în 2007, un câine specializat în detectarea drogurilor a găsit urme de metamfetamină în casa artistei. Potrivit lui Lufti, urmele se aflau pe carpeta pe care copiii lui Spears (stunci în vârstă de un an, respectiv 3 ani) se jucau. Mai mult, fostul agent al starului menţionează că, după acest incident, vedeta i-a cerut să spele mocheta şi să înlocuiască parchetul.

Fostul manager al artistei mai afirmă că Spears i-ar fi spus că tatăl ei, Jamie, este "un alcoolic abuziv" şi un "rasist violent".

Lufti i-a dat în judecată pe Britney Spears şi pe părinţii ei în 2009, din cauză că artista nu ar fi respectat contractul care îl semnase cu el, dar şi pentru calomnie. Lufti îşi doreşte să o aducă pe Spears ca martor în proces, în condiţiile în care părinţii artistei au declarat că el ar fi drogat-o pe cântăreaţă şi că i-ar fi interzis să ia legătura cu familia.

Britney se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

La mijlocul lunii septembrie, cu puţin timp înainte de premiera versiunii americane a emisiunii "X Factor", Britney Spears şi Demi Lovato şi-au lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa celebrului Grauman's Chinese Theatre din Hollywood. Britney Spears şi Demi Lovato fac parte din juriul acestei emisiuni-concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzaţii grave la adresa lui Britney Spears: În casa artistei au fost găsite urme de metamfetamină.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acuzaţii grave la adresa lui Britney Spears: În casa artistei au fost găsite urme de metamfetamină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei