Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2012 - Anul XVII, nr. 227 (5132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat din nou împreună

 Actorul britanic Robert Pattinson a iertat-o pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders, starurile francizei "Amurg/ Twilight" mutându-se din nou împreună.

"Cei doi locuiesc din nou împreună şi s-au împăcat" , a declarat o sursă pentru revista Us Weekly.

Totuşi, Robert Pattinson şi Kristen Stewart nu s-au putut întoarce exact la stadiul în care erau înainte de luna iulie, când actriţa a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii.

Potrivit unei alte surse, Robert Pattinson este acum "foarte sensibil" şi "nesigur" pe relaţia lui cu Kristen Stewart.

Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei "Amurg/ Twilight", a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Însă, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. Ulterior, Robert Pattinson a părăsit reşedinţa din Los Angeles în care locuia împreună cu Kristen Stewart.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat din nou împreună.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat din nou împreună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei