Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2012 - Anul XVII, nr. 223 (5128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sharon Stone, internată într-o clinică din Milano

Actriţa americană Sharon Stone a fost internată din cauza unor migrene puternice, vineri, într-o clinică din Milano, informează Reuters.

Actriţa americană, în vârstă de 54 de ani, s-a plâns de o migrenă severă, după ce a asistat la prezentarea de modă susţinută de casa Fendi, vineri, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

Din fericire, artista americană şi-a revenit şi a putut să prezinte, sâmbătă, o gală de caritate la care au participat multe vedete, organizată pentru a strânge fonduri în beneficiul programelor de cercetare împotriva SIDA.

Sharon Stone s-a confruntat cu o problemă de sănătate gravă în 2001, când a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

La gala de sâmbătă de la Milano, actriţa a purtat o rochie neagră decoltată, a zâmbit în faţa camerelor de filmat şi le-a spus jurnaliştii prezenţi la eveniment că se simte bine.

"Vă mulţumesc. Mă simt bine, sunt bine, iar starea mea de sănătate este bună. Sunt fericită să mă aflu aici", a declarat Sharon Stone pentru Reuters Television.

"Sunt foarte fericită să mă aflu aici, pentru un eveniment care înseamnă atât de mult pentru mine", a adăugat actriţa.

Reprezentanţii organizaţiei AmfAR (The American Foundation for AIDS Research) au precizat într-un comunicat oficial: "Sharon Stone a fost examinată de medici, care s-au asigurat că starea ei de sănătate este bună. Şi, la fel cum spunea chiar ea, nimic nu ar fi putut să o împiedice să participe la această gală".

La eveniment au fost prezenţi designerii italieni Silvia Venturini Fendi şi Roberto Cavalli, dar şi Lapo Elkann, moştenitorul familiei care deţine grupul Fiat. Intervenţiile muzicale au fost asigurate de DJ-ul Mark Ronson şi rapperul Theophilus London.

Purtătoare de cuvânt a asociaţiei American Foundation for AIDS Research (Fundaţia Americană pentru Cercetări în domeniul maladiei SIDA), Sharon Stone şi-a construit o reputaţie solidă şi în afara industriei cinematografice de la Hollywood, participând la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Sharon Stone a prezentat în ultimii ani gala amFAR, fundaţia de caritate înfiinţată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA şi organizează acest eveniment în fiecare an, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Gala amFAR de la Cannes reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa şi reuneşte în fiecare an numeroase staruri internaţionale. În 2011, la gala amFAR a fost strânsă o sumă de peste 7 milioane de dolari. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

În vara acestui an, Sharon Stone a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, pentru lungmetrajul "What About Love", în regia lui Klaus Menzel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sharon Stone, internată într-o clinică din Milano.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sharon Stone, internată într-o clinică din Milano0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei