Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Motivul pentru care Javier Bardem refuză să vizioneze filmele în care joacă

Deşi a câştigat multe trofee prestigioase şi aprecierea criticilor de specialitate, starul spaniol a spus că nu înţelege cum a ajuns să fie considerat o mare vedetă de cinema şi a mărturisit că nu se uită la filmele în care a jucat

Actorul Javier Bardem refuză să vizioneze peliculele în care joacă,  din cauza faptului că nu îi place deloc felul în care arată nasul său , pe care susţine că şi l-a fracturat în timpul unei bătăi dintr-un bar, informează contactmusic.com.

 Javier Bardem a spus că nu îi place felul în care arată nasul său, care nu s-a mai sudat niciodată corespunzător, după ce actorul a fost lovit în plină faţă de patronul unui bar, pe când avea vârsta de 20 de ani.

"Faptul că îmi place să creez personaje (pe marele ecran, n.r.) nu înseamnă că îmi place să mă şi uit la personajele pe care le-am creat, la prestaţia mea artistică. Nici nu pot să mă uit la acel nas al meu, să aud acea voce, să văd acei ochi ridicoli. Nu suport asta", a spus starul spaniol într-un interviu acordat revistei GQ.

"Însă atunci când joc un personaj, nu îmi văd nasul, nu îmi aud vocea. E ca şi cum ar exista în acel moment ceva mai puternic, ceva mai mult de atât. Şi simt că trebuie să exprim acea stare", a adăugat Javier Bardem.

Javier Bardem, în vârstă de 43 de ani - nominalizat la Oscar în 2001 pentru rolul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) -, a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen.

În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar.

Javier Bardem s-a căsătorit în iulie 2010, cu actriţa spaniolă Penelope Cruz, iar cei doi au împreună un fiu - Leon - care s-a născut în ianuarie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motivul pentru care Javier Bardem refuză să vizioneze filmele în care joacă.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motivul pentru care Javier Bardem refuză să vizioneze filmele în care joacă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei