Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2012 - Anul XVII, nr. 218 (5123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna, şase nominalizări la MTV European Music Awards 2012

Topul celor mai nominalizaţi cântăreţi la gala premiilor europene MTV din acest an este condus de un artist cu şase nominalizări în total, următorul fiind nominalizat la cinci premii.

Rihanna a primit cele mai multe nominalizări - şase - la MTV European Music Awards 2012 şi este urmată în topul artiştilor cu cele mai multe nominalizări la această gală de cântăreaţa country-pop Taylor Swift, care va concura la cinci categorii de premii, informează hollywoodreporter.com.

Justin Bieber şi Katy Perry au primit câte patru nominalizări, iar Lady Gaga, Nicki Minaj, Lana Del Rey şi Carly Rae Jepsen au primit câte trei nominalizări.

Rihanna şi Taylor Swift vor concura pentru trofeele oferite la două categorii importante - "cea mai bună cântăreaţă" şi "cel mai bun cântec pop" -, dar şi contra altor artişti care impun tendinţe în modă, la categoria "cel mai bun look".

Rihanna a fost nominalizată şi la categoriile "cel mai bun cântec" şi "cel mai bun videoclip", cu piesa "We Found Love". Ea va încerca să obţină şi trofeul categoriei "artistul cu cei mai mulţi fani".

La rândul ei, Taylor Swift va concura la alte două categorii de premii: "cel mai bun artist live" şi "cel mai bun concert live".

După ce a câştigat la ediţia din 2011 la categoriile "cel mai bun cântăreţ" şi "cel mai bun artist pop", Justin Bieber ar putea repeta această performanţă şi în acest an, la aceleaşi secţiuni. Tânărul canadian mai este nominalizat la categoriile "cel mai bun concert live" şi "artistul cu cei mai mulţi fani".

Katy Perry, care a prezentat două gale MTV EMA, va concura la categoriile "cea mai bună cântăreaţă", "cel mai bun artist pop", "cel mai bun videoclip" - pentru piesa "Wide Awake" - şi "artistul cu cei mai mulţi fani".

Reflectând o tendinţă tot mai pregnantă din industria muzicală actuală, organizatorii galei MTV EMA au introdus în acest an o nouă categorie: "cel mai bun artist din domeniul muzicii electronice".

Printre alţi artişti de seamă care au primit nominalizări se numără Jay-Z şi Kanye West, care vor concura fiecare la trei categorii de premii, iar Green Day, Gotye, Pitbull, Rita Ora, Flo Rida, Muse, Arctic Monkeys, Jack White şi One Direction vor concura la două categorii.

MTV va anunţa în curând numele prezentatorilor şi artiştilor invitaţi să cânte la gala de la Frankfurt.

Pentru al doilea an consectiv, MTV îi invită pe fanii din lumea întreagă să voteze pentru a decide câştigătorul categoriei "artistul cu cei mai mulţi fani". Începând din 30 august, fanii votează pentru artistul lor preferat, alegând dintr-o listă de 20 de muzicieni. Voturile lor i-au ajutat pe organizatori să reducă la cinci numărul muzicienilor care au fost nominalizaţi în această categorie.

În acest an a fost reintrodusă categoria "cel mai bun concert live", care celebrează o plajă vastă de stiluri muzicale, iar reprezentanţii postului MTV propun pentru 2012 o varietate de artişti din lumea întreagă. Fanii vor putea să voteze pentru această categorie începând din 17 septembrie.

Cea de-a 19-a gală MTV EMA 2012 va fi difuzată live de postul MTV, din sala Festhalle din Frankfurt, pe 11 noiembrie, începând cu ora locală 21.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna, şase nominalizări la MTV European Music Awards 2012.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna, şase nominalizări la MTV European Music Awards 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei