Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2012 - Anul XVII, nr. 215 (5120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Topul People al celor mai bine îmbrăcate femei din lume în 2012

Editorii revistei americane People au realizat topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume în 2012. Aceştia au analizat cele mai elegante apariţii din 2012 ale vedetelor pasionate de modă, dar şi creaţiile vestimentare care au dat greş în acest an.

Actriţa Gwyneth Paltrow ocupă primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume, au anunţat editorii de la People, care au apreciat-o pe artista americană pentru stilul ei vestimentar simplu şi elegant şi pentru că evită întotdeauna tendinţele mai puţin reuşite din modă.

Gwyneth Paltrow, actriţa în vârstă de 39 de ani câştigătoare a unui premiu Oscar, este căsătorită cu britanicul Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Ea s-a impus în acest top realizat de revista pentru anul 2012 în faţa altor celebrităţi de prim rang pasionate de modă, precum ducesa Catherine - soţia prinţului William, cântăreaţa Rihanna şi surorile Kardashian.

Editorii revistei People spun că au alcătuit acest top pe baza informaţiilor primite de la cititorii revistei, o publicaţie citită în medie de 42 de milioane de persoane, dar şi de la jurnaliştii care colaborează cu revista sau de la diverşi bloggeri specializaţi în modă.

Ducesa de Cambridge a fost desemnată "femeia cu cel mai reuşit stil vestimentar clasic".

Emma Stone, actriţa în vârstă de 23 de ani cunoscută pentru rolurile din filmele "The Amazing Spider-Man" şi "The Help", a primit titlul de "femeia cu cel mai frumos stil vestimentar pe covorul roşu", iar cântăreaţa Rihanna a fost desemnată "femeia cu cel mai riscant stil vestimentar".

Actriţele Jessica Alba (cei mai frumoşi blue-jeans), Jennifer Lawrence (cel mai frumos stil vestimentar sub 25 de ani) şi Reese Witherspoon (cel mai frumos stil vestimentar pentru gravide) se regăsesc şi ele în primele 10 poziţii ale topului, alături de modelul australian Miranda Kerr (cel mai frumos stil vestimentar stradal).

În rândul bărbaţilor au fost elogiaţi actorii Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson şi fraţii Chris şi Liam Hemsworth, dar şi cântăreţul Jay-Z.

Editorii de la revista People au analizat însă şi "paşii greşiţi" făcuţi în moda internaţională în anul 2012. La acest capitol, ei au reamintit rochia din dantelă portocalie purtată cu o proeminentă lenjerie intimă neagră de cântăreaţa Fergie şi o rochie florală lungă până la glezne purtată de actriţa Sarah Jessica Parker, despre care bloggerul Heather Cocks spune că o făcea pe actriţa din "Totul despre sex" să pară o starletă din distribuţia reality-show-ului despre poligamie "Sister Wives".

Această dublă ediţie specială a revistei People (Best & Worst Dressed) va ajunge vineri la standurile de presă şi poate fi consultată online pe site-ul www.people.com/bestdressed.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Topul People al celor mai bine îmbrăcate femei din lume în 2012.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Topul People al celor mai bine îmbrăcate femei din lume în 20125.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei