Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 sep 2012 - Anul XVII, nr. 213 (5118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

William şi Kate, în turneu în regiunea Asia-Pacific

Prinţul William şi soţia lui Catherine au început ieri, la Singapore, un turneu major în regiunea Asia-Pacific, în onoarea celor 60 de ani de domnie ai reginei Elizabeth a II-a.

Cei doi vor avea astfel ocazia de a-şi perfecţiona protocolul regal, în special cu ocazia primului discurs oficial pe care Kate îl va susţine în străinătate.

După ce au ajuns în acest oraş-stat, fostă colonie britanică, prinţul William şi ducesa de Cambridge vor rămâne în Singapore până joi, pentru o serie de ceremonii, din care nu va lipsi şi un omagiu adus prinţesei Diana, mama prinţului William, decedată în urma unui tragic accident de automobil la Paris, în urmă cu 15 ani: o orhidee botezată în onoarea prinţesei Diana, "Lady Di", la puţin timp după moartea acesteia, va fi arătată prinţului, pe lângă alte două, care vor purta numele său şi pe cel al soţiei sale.

Prinţesa Diana plănuia să viziteze Singapore, însă nu a mai apucat să îşi îndeplinească acest vis.

Cuplul princiar britanic va deveni astfel în regiunea Asia-Pacific emisarul reginei Elizabeth a II-a, bunica prinţului William, şi o va reprezenta pe suverana britanică la seria de evenimente organizate pentru a marca jubileul de diamant (60 de ani de domnie) al acesteia.

Această delegare de sarcini a fost necesară din cauza vârstei avansate a suveranei, care, la 86 de ani, nu mai poate să ajungă în toate fostele colonii britanice din Commonwealth, extrem de numeroase.

Misiunea cuplului "Will and Kate" permite însă familiei regale britanice o reîntinerire a imaginii sale, afectată de scandalurile recente.

Această călătorie îi va ajuta pe William şi Catherine să îşi perfecţioneze felul în care stăpânesc normele de conduită din protocolul regal, în vederea unei eventuale urcări pe tron, mai ales prin discursul oficial - primul din străinătate - pe care ducesa trebuie să îl susţină la un centru de îngrijiri paliative din Malaysia, cea de-a doua etapă a turneului, ce va avea loc de joi până sâmbătă.

Voiajul lor va continua apoi în două mici state din Oceanul Pacific, membre şi ele în Commonwealth: Insulele Salomon, de duminică până marţi, iar apoi pe Insula Tuvalu, unde cei doi vor rămâne până miercuri, 19 septembrie.

Ducesa Catherine a dezvăluit recent faptul că soţul ei a repetat pentru această ocazie dansurile locale, la care cuplul va fi invitat să participe în timpul călătoriei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului William şi Kate, în turneu în regiunea Asia-Pacific.
 Vizualizări articol: 292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
William şi Kate, în turneu în regiunea Asia-Pacific0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei