Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2012 - Anul XVII, nr. 207 (5112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennie Garth, în costum de baie

Actriţa Jennie Garth, cunoscută pentru rolul Kelly din "Beverly Hills 90210", a fost surprinsă de fotografi în costum de baie. Vedeta în vârstă de 40 de ani a uimit prin aspectul său fizic de invidiat.

Silueta nou-nouţă a actriţei a putut fi admirată în weekend în Las Vegas, când Jennie a ieşit în evidenţă într-un costum de baie galben la petrecerea de Ziua Muncii de la Palazzo Resort & Casino.

În urma divorţului de soţul ei, Peter Facinelli, pe care cei doi l-au făcut publică recent, Jennie Garth a pierdut foarte mult în greutate, fiiind considerată de mulţi o nouă victimă a unei “diete de despărţire”.

Fotografiile de la Palazzo Resort o arată pe Jennie Garth distrându-se de minune la petrecerea de la piscina hotelului, mulţumită de atenţia pe care o primea de la diverşi bărbaţi, informează Daily Mail.

Actriţa a recunoscut că reducerea considerabilă a taliei din ultimele luni a fost influenţată de despărţirea de Facinelli: “Cred că oricine a trecut prin ceea ce mi se întâmplă mie acum şi ceea ce mi s-a întâmplat în ultimii doi ani poate spune că şi corpul suferă uneori schimbări odată cu starea de spirit.”

Totuşi, Jennie a dezminţit că ar ţine o dietă, spunând doar că mănâncă sănătos pentru a le da un exemplu pozitiv fetelor ei.

Jennie Garth şi Peter Facinelli, care au împreună trei fiice – Luca, de 15 ani, Lola, de nouă ani, şi Fiona, de cinci ani – s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune "An Unfinished Affair", din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996-1998.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennie Garth, în costum de baie.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennie Garth, în costum de baie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei