Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 aug 2012 - Anul XVII, nr. 196 (5101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sarah Brightman ar putea deveni următorul turist spaţial care va ajunge pe ISS

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman ar putea deveni următorul turist spaţial, care va ajunge la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), în 2015, informează site-ul Russia Beyond The Headlines (Rbth.ru).

Artista ar putea ajunge la bordul ISS cu ajutorul unei capsule spaţiale Soyuz, a declarat, miercuri, o sursă din industria spaţială rusă, citată de agenţia de presă Interfax.

"Numele următorului turist spaţial, care va ajunge cel mai probabil la bordul ISS în 2015, va fi anunţat peste aproximativ o lună", a precizat aceeaşi sursă.

Cântăreaţa Sarah Brightman a vizitat Rusia în urmă cu o lună şi a primit aprobarea unei comisii medicale pentru a-şi începe pregătirea la Centrul pentru antrenamentul cosmonauţilor din Rusia.

Sarah Brightman este o apreciată soprană, compozitoare, actriţă şi dansatoare britanică, care a vândut peste 30 de milioane de discuri în lumea întreagă. Duetul ei cu tenorul italian Andrea Bocelli "Time to Say Goodbye", lansat în 1998, a devenit cel mai rapid vândut single din toate timpurile în Germania şi s-a vândut pe plan mondial în 12 milioane de copii.

Sarah Brightman este singurul artist care a fost invitat de două ori pentru a cânta la Jocurile Olimpice - prima dată în 1992, la Olimpiada de la Barcelona, unde a cântat "Amigos Para Siempre", cu tenorul spaniol Jose Carreras, şi a doua oară, şaisprezece ani mai târziu, la Beijing, unde a interpretat alături de cântăreţul chinez Liu Huan piesa "You and Me".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sarah Brightman ar putea deveni următorul turist spaţial care va ajunge pe ISS.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarah Brightman ar putea deveni următorul turist spaţial care va ajunge pe ISS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei