Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 aug 2012 - Anul XVII, nr. 196 (5101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Richard Gere va primi Golden Icon Award la Festivalul de Film de la Zurich

Actorul american Richard Gere va primi, pe 23 septembrie, premiul de onoare - Golden Icon Award - la Festivalul de Film de la Zurich (20 - 30 septembrie), au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.

Premiul îi va fi înmânat starului american pe 23 septembrie, în ziua în care la Zurich va fi proiectat lungmetrajul "Arbitrage", un thriller din lumea finanţelor în care Richard Gere joacă rolul unui investitor ambiţios, care este în acelaşi timp un familist model.

Susan Sarandon, o femeie plină de solicitudine, întruchipează pe marele ecran soţia perfectă alături de Gere. Prăbuşirea imperiului său financiar marchează începutul coborârii într-un infern psihologic. La final, familia se dezbină sub presiunea fraudei şi a corupţiei.

Richard Gere a jucat în peste 50 de filme. Unul dintre primele lui roluri principale datează din 1978, când a jucat în "Zile în paradis/ Days of Heaven" de Terrence Malick. Şi-a dobândit faima mondială în 1980 cu rolul din drama eroică "American Gigolo", de Paul Schrader, iar apoi cu rolul din comedia romantică "Frumuşica/ Pretty Woman", alături de Julia Roberts.

Actorul american s-a remarcat şi în alte pelicule cu succes de casă, precum "Yankeii/ Yanks" (1979), "Ofiţer şi gentleman/ An Officer and a Gentleman" (1982), "La răscruce între dragoste şi moarte/ Intersection" (1994), "De bună voie şi nesilită de nimeni/ Runaway Bride" (1999), "Toamna la New York/ Autumn in New York" (2000), "Profeţiile Omului-Molie/ The Mothman Prophecies" (2002).

Prestaţia actoricească din musicalul "Chicago" (2002), în care a interpretat rolul unui avocat strălucit, alături de Renée Zellweger şi Catherine Zeta-Jones, i-a adus în 2003 Globul de Aur.

Cea de-a opta ediţie a Festivalului de Film de la Zurich va debuta pe 20 septembrie, cu thrillerul american "Savages", de Oliver Stone. Regizorul şi producătorul filmului, Moritz Borman, vor fi prezenţi la ceremonia de deschidere a Festivalului de la Zurich.

Actorul american John Travolta, care joacă unul dintre rolurile principale din "Savages", va fi şi el prezent la ceremonie şi va primi un premiu pentru întreaga carieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Richard Gere va primi Golden Icon Award la Festivalul de Film de la Zurich.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Richard Gere va primi Golden Icon Award la Festivalul de Film de la Zurich0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei