Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 aug 2012 - Anul XVII, nr. 186 (5091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna, pe prima poziţie în topul Forbes al celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook

Cântăreaţa Rihanna ocupă prima poziţie în topul Forbes al celor mai populare vedete pe reţelele de socializare Twitter şi Facebook, informează hollywoodreporter.com.

Lady Gaga ocupă locul al doilea în acest top, care este dominat de artişti din industria muzicală.

Pentru realizarea clasamentului, editorii revistei Forbes au folosit o formulă de calcul extrem de simplă, adunând numărul de admiratori pe care vedetele le au pe principalele două reţele de socializare: Twitter şi Facebook.

Astfel, Rihanna ocupă prima poziţie, graţie celor 23,8 milioane de admiratori pe Twitter şi 59,6 milioane de admiratori de pe Facebook. Lady Gaga, ocupanta locului al doilea în acest clasament, are 28 de milioane de fani pe Twitter şi 53 de milioane de admiratori pe Facebook.

Pe poziţia a treia se află rapperul Eminem, care are 11,9 milioane de admiratori pe Twitter şi 60,3 milioane de fani pe Facebook. Pe locurile următoare se află alţi doi cântăreţi celebri: Justin Bieber (26 milioane de fani pe Twitter şi 45,8 milioane de admiratori pe Facebook) şi Katy Perry (24,5 milioane de fani pe Twitter şi 45,7 milioane de admiratori pe Facebook).

Locurile următoare au fost ocupate în ordine de cântăreaţa columbiană Shakira (17,6 milioane de fani pe Twitter şi 52,5 milioane de admiratori pe Facebook), fotbalistul portughez Christiano Ronaldo (12 milioane de fani pe Twitter şi 47,5 milioane de admiratori pe Facebook), cântăreaţa americană de muzică country Taylor Swift (17 milioane de fani pe Twitter şi 33,6 milioane de admiratori pe Facebook), rapperul american Lil Wayne (7,9 milioane de admiratori pe Twitter şi 40 de milioane de fani pe Facebook) şi actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez (12,3 milioane de fani pe Twitter şi 33 milioane de admiratori pe Facebook).

Topul 10 al celor mai populare vedete pe reţelele de socializare este dominat de muzicieni, iar editorii revistei Forbes explică această realitate prin faptul că starurile din industria muzicală au adoptat mult mai repede aceste platforme multimedia decât au făcut-o artiştii din cinematografie, sport şi televiziune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna, pe prima poziţie în topul Forbes al celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook.
 Vizualizări articol: 1003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna, pe prima poziţie în topul Forbes al celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei