Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2012 - Anul XVII, nr. 185 (5090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sharon Stone a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de filmare la Bucureşti

Sharon Stone, aflată în România pentru a filma lungmetrajul "What About Love", în care joacă alături de Andi Garcia, a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi petrecută pe platourile de la Snagov, diva americană fiind înţepată de o albină.

Săptămâna aceasta, Sharon Stone şi Andy Garcia au început filmările la Snagov pentru pelicula "What About Love", regizată de regizorul Klaus Menzel.

În prima zi de filmare, cei doi actori au sosit la Snagov la ora 06.00 dimineaţa, iar după probele de costume şi machiaj, au luat micul dejun: biscuiţi, cafea, ananas şi banane, informează stirileprotv.ro.

La ora zece fix s-a dat startul pentru filmări şi, timp de mai bine de trei ore, actorii au repetat câteva scene. Pentru filmări, Sharon Stone a purtat un costum alb, foarte elegant, iar Andy Garcia, care interpretează rolul unui senator, era îmbrăcat într-un costum negru.

Scena s-a filmat la o masă, timp în care starul filmului "Instinct primar/ Basic Instinct" a trebuit să fumeze şi să bea vin roşu, având în vedere că, în film, personajul său are probleme legate de consumul de alcool.

În pauzele de la filmări, Garcia s-a plimbat pe ponton fumând trabuc, iar Stone a rămas la aceeaşi masă şi, din când în când, echipa îi refăcea machiajul.

În scenariu a apărut însă un element neprevăzut, o albină care a înţepat-o, se pare, pe eroina principală, Sharon Stone. Echipa de filmare a luat astfel o pauză, întrucât actriţa a avut nevoie de intervenţia unui medic.

De pe mal, câţiva bucureşteni veniţi la iarbă verde urmăreau pas cu pas filmările.

Sharon Stone, al cărei onorariu pentru acest film se ridică la opt milioane de euro, a venit în România împreună cu cei trei copii ai săi, dar şi cu iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, şi cu două bone. Actriţa locuieşte cu familia sa într-o vilă din Pipera.

Celălalt star din distribuţia filmului "What About Love", Andy Garcia, a preferat să fie cazat într-un hotel de 5 stele. El se află pentru a doua oară în România, după filmările din 2004 pentru "Modigliani", o producţie MediaPro.

Filmările pentru pelicula "What About Love" au debutat în România la sfârşitul lunii iulie şi au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, reprezentantul casei de producţie. Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, a precizat că filmările au debutat pe 23 iulie în ţară, desfăşurându-se în localităţile montane Bolboci, Peştera, precum şi la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Timp de câteva ore, s-a filmat şi pe Transfăgărăşan.

Alături de Stone şi Garcia, în rolurile principale joacă tânăra actriţă americană Marielle Jaffe şi spaniolul Miguel Ángel Muñoz, din distribuţie făcând parte şi românii Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu, alături de vedeta ucraineană Kamaliya şi un alt actor spaniol, José Coronado.

Filmul, în regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri - o americancă şi un spaniol - care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei.

Casa de producţie Castel Film este partenerul producătorilor în România, unde se filmează cea mai mare parte a peliculei. Filmările vor continua în Spania, de pe 25 septembrie.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Andy Garcia, actor nominalizat la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul lui Vincent Mancini din "Naşul partea III", a jucat în filme precum "Pantera roz 2", "Chihuahua de Beverly Hills", "The Last Testament of Lucky Luciano", "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Aşii din mânecă", "Oraşul pierdut" şi "Modigliani".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sharon Stone a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de filmare la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sharon Stone a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de filmare la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei