Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 aug 2012 - Anul XVII, nr. 179 (5084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Penelope Cruz, strălucitoare în roşu

Actriţa Penelope Cruz este imaginea Calendarului Campari 2013, ale cărui protagoniste au fost, anterior, nume celebre ca Milla Jovovich şi Olga Kurylenko.

Ediţia din 2013 a calendarului Campari va fi în mod clar sexy şi sofisticată, atribute care o definesc pe actriţa Penelope Cruz, scrie dailymail.co.uk.

Penelope Cruz a radiat în rochia sa roşie, atunci când a fost anunţată că va fi imaginea calendarului Campari 2013, mai scrie sursa citată.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a luat parte la o strălucitoare sesiune foto, realizată de fotograful Kristian Schuller, în care a purtat numai ţinute de culoare roşie.

Penelope Cruz este cel de-al 14-lea star care este asociat cu renumitul calendar. Înainte de actriţa spaniolă, printre celebrităţile care şi-au asociat imaginea cu acest calendar s-au numărat Jessica Alba, Eva Mendes, Salma Hayek şi Olga Kurylenko.

Pe de altă parte, actorul Benicio Del Toro a fost primul bărbat din istoria de 150 de ani a brandului Campari care a fost angajat să reprezinte imaginea companiei pe plan internaţional. El a apărut în 2011 pe coperta calendarului Campari.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Penelope Cruz a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona". A fost nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine". Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penelope Cruz, strălucitoare în roşu.
 Vizualizări articol: 394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penelope Cruz, strălucitoare în roşu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei