Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 iul 2012 - Anul XVII, nr. 176 (5081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprah Winfrey se întoarce pe marile ecrane, pentru prima dată în ultimii 14 ani

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey joacă în filmul "The Butler", în regia lui Lee Daniels, acesta fiind primul său rol într-un film pentru marile ecrane în ultimii 14 ani, informează dailymail.co.uk

Oprah Winfrey, în vârstă de 58 de ani, a jucat cel mai recent într-un film în 1998, în "Beloved", în regia lui Jonathan Demme.

În filmul "The Butler", bazat pe povestea reală a lui Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Albă pentru opt preşedinţi americani, Oprah joacă alături de Lenny Kravitz, Cuba Gooding Jr, Liam Neeson, Robin Williams, Nicole Kidman, John Cusack şi Forest Whitaker, care deţine rolul principal.

Filmul "The Butler" are la bază un articol publicat în ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta şi-a început cariera în 1952, într-o perioadă în care legile segregaţioniste erau încă vigoare în Statele Unite. A lucrat mai întâi în bucătărie, dar a ajuns în cele din urmă să fie valetul principal pentru opt preşedinţi americani.

Aceasta este prima dată când Oprah Winfrey se întoarce pe marele ecran în ultimii 14 ani. Totuşi, între timp, ea şi-a împrumutat vocea unor personaje din filme animate precum "Reţeaua miraculoasă/ Charlotte's Web" şi "Bee Movie - Povestea unei albine/ Bee Movie".

Oprah Winfrey este supranumită "regina talk show-urilor" graţie emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat în anii 1980.

Ea este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimată, în 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.

Presa americană consideră că renumita realizatoare americană de culoare a schimbat felul în care oamenii vorbesc şi a popularizat un stil de interviu de tip "confesional". Recomandările ei în ceea ce priveşte cărţile nou lansate au avut întotdeauna un efect spectaculos asupra vânzărilor.

Emisiunea "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, a debutat pe 8 septembrie 1986, pe postul de televiziune ABC. Episodul final, difuzat în luna mai 2011, a fost cel de-al 4.561-lea. Această emisiune de televiziune era urmărită, în medie, de 40 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi redifuzată în 150 de ţări.

În ianuarie anul trecut, Oprah şi-a lansat propriul post de televiziune, OWN.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprah Winfrey se întoarce pe marile ecrane, pentru prima dată în ultimii 14 ani.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprah Winfrey se întoarce pe marile ecrane, pentru prima dată în ultimii 14 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei