Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2012 - Anul XVII, nr. 170 (5075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gala Teen Choice 2012: Taylor Swift şi Justin Bieber au câştigat principalele trofee

Taylor Swift, Justin Bieber şi franciza "Twilight" şi-au menţinut şi în acest an dominaţia în rândul adolescenţilor nord-americani, câştigând principalele trofee decernate, duminică, la gala Teen Choice Awards 2012.

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift, în vârstă de 22 de ani, a câştigat cinci premii, impunându-se inclusiv la categorii precum "interpreta preferată" şi "interpreta country preferată", fiind recompensată şi pentru rolul în comedia de animaţie "The Lorax". Cântăreaţa s-a aflat şi anul trecut printre câştigătorii principali de la această gală, care este transmisă de postul Fox.

Cântăreţul canadian Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, a fost întâmpinat cu ovaţii şi a interpretat piesele "Boyfriend" şi "As Long As You Love Me" - pe cea din urmă în duet cu rapperul Big Sean. Starul canadian a câştigat patru premii, inclusiv la categoriile "cântăreţul preferat" şi "single-ul preferat interpretat de un cântăreţ", pentru piesa "Boyfriend".

Ultimul film din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "Breaking Dawn - Part 2", care va fi lansat în luna noiembrie, a primit Ultimate Choice Award.

Filmele şi actorii din această franciză au câştigat 41 de premii Teen Choice în ultimii patru ani, iar starurile seriei, Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, au urcat încă o dată pe scenă împreună pentru a primi trofeele din acest an, pe care le-au oferit apoi spectatorilor.

Gala Teen Choice Awards 2012 a durat aproximativ două ore şi a fost prezentată de actriţa Demi Lovato şi cântăreţul Kevin McHale.

Printre celelalte premii acordate duminică seară s-a remarcat "Lip-lock" Teen Choice Award, care a revenit actorilor Josh Hutcherson şi Jennifer Lawrence, din filmul "Jocurile foamei/ The Hunger Game". Cele două trofee "Hotties" Teen Choice au revenit actriţei şi cântăreţei Miley Cyrus şi actorului Ian Somerhalder.

Trupa californiană No Doubt, care îşi va lansa în această lună primul album după o pauză de mai bine de zece ani, a interpretat primul single, "Settle Down", de pe noul disc, "Push and Shove".

Rapperul Flo Rida a interpretat şi el cel mai recent single al său, "Whistle", dar şi unul dintre hiturile lui, "Wild Ones".

Carly Rae Jepsen, câştigătoarea secţiunii "artistul debutant preferat", a interpretat hitul ei "Call Me Maybe", care a fost votat "cântecul preferat al verii".

Selena Gomez, care a împlinit vârsta de 20 de ani duminică, a câştigat două trofee, impunându-se cu formaţia ei The Scene la categoriile "cel mai bun grup" şi "cel mai bun single al unui grup".

Demi Lovato, în vârstă de 19 ani, care a primit trofeul Inspire Teen Choice în 2011, după ce a reuşit să depăşească o serie de probleme grave din viaţa personală, a acordat trofeul din acest an la aceeaşi categorie colegei ei din reţeaua Nickelodeon starleta Miranda Cosgrove, recompensată pentru implicarea ei în programe educaţionale şi de ajutorare a tinerilor.

Gala Teen Choice Awards, a cărei primă ediţie a avut loc în 1999, este organizată anual de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizări din muzică, cinematografie, sport, televiziune şi modă, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Câştigătorii primesc ca trofeu o placă de surf în mărime naturală - de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al cărei design este personalizat în fiecare vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Teen Choice 2012: Taylor Swift şi Justin Bieber au câştigat principalele trofee.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Teen Choice 2012: Taylor Swift şi Justin Bieber au câştigat principalele trofee0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei