Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2012 - Anul XVII, nr. 166 (5071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise a vizitat-o pe fiica lui pentru prima dată după despărţirea de Katie Holmes

Actorul Tom Cruise a vizitat-o pe fiica lui Suri, la New York, marţi, pentru prima dată după despărţirea de soţia sa, actriţa Katie Holmes.

Actorul în vârstă de 50 de ani a fost fotografiat ţinând-o în braţe pe fiica sa în vârstă de şase ani, pe o stradă din New York. Suri avea în braţe o jucărie din pluş.

Tom Cruise se afla în Islanda, unde filma pentru cel mai recent lungmetraj al său, thrillerul "Oblivion", în iunie, în momentul în care Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a intentat divorţul, luându-l prin surprindere pe actor. De atunci, Cruise s-a întors în Statele Unite, iar cuplul a ajuns la o înţelegere, inclusiv în ceea ce priveşte custodia lui Suri.

Luni seară, Holmes şi Suri au fost implicate într-un accident rutier minor, după ce automobilul Mercedes în care se aflau a fost tamponat uşor de un camion al serviciului de salubrizare din New York. Nimeni nu a fost rănit, au anunţat reprezentanţii poliţiei newyorkeze.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divorţ. Actorul a fost căsătorit în trecut cu actriţele Mimi Rogers (1987-1990) şi Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu a doua soţie, Cruise a adoptat doi copii - Isabella, în vârstă de 19 ani, şi Connor, în vârstă de 17 ani.

Relaţia dintre Katie Holmes şi Tom Cruise, botezaţi de presă TomKat, a fost urmărită îndeaproape de media încă de la începuturi, din 2005. Pe atunci, Holmes era o actriţă în ascensiune la Hollywood, fiind cunoscută pentru rolul din serialul TV "Dawson's Creek". Cruise, cu 16 ani mai în vârstă ca ea, era unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, care avea la activ numeroase superproducţii cu succes de casă, de la "Top Gun" (1986) până la filmele din seria "Misiune: Imposibilă", care a debutat în 1996.

A cerut-o în căsătorie în vârful turnului Eiffel din Paris şi apoi a avut loc faimoasa scenă din emisiunea lui Oprah Winfrey, când Tom Cruise a început să sară pe canapea şi să-şi strige dragostea pentru Holmes în faţa a milioane de telespectatori. În schimb, nimic din comportamentul lor recent nu prevestea acest divorţ.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

În afară de cariera sa cinematografică, Tom Cruise este celebru pentru că este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o sectă în multe ţări europene. Acesta a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Cultul are statut de întreprindere comercială şi milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise a vizitat-o pe fiica lui pentru prima dată după despărţirea de Katie Holmes.
 Vizualizări articol: 393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise a vizitat-o pe fiica lui pentru prima dată după despărţirea de Katie Holmes0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei