Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2012 - Anul XVII, nr. 166 (5071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 20.000 de spectatori, aşteptaţi la concertul Roxette de pe Cluj Arena

Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi, joi seară, la concertul Roxette de la Cluj-Napoca, fiind epuizate biletele la peluză şi la sectoarele VIP şi Golden Circle, au anunţat, miercuri, organizatorii evenimentului.

Laura Coroianu, directorul firmei organizatoare Emagic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că stadionul Cluj Arena "este senzaţional" şi era păcat să nu fie folosit pentru astfel de concerte.

"Aşteptăm în jur de 20.000 de oameni pe stadion la concertul susţinut de trupa Roxette. Avem sectoare unde vânzarea este închisă, cele de VIP, Golden Circle şi peluză. Mai sunt bilete în celelalte sectoare, cele mai puţine la Tribuna I şi Tribuna II, şi sperăm să ajungem la peste 25.000 de persoane, ar fi grozav. Cluj Arena este senzaţional şi era păcat să nu fie folosit pentru astfel de concerte. Cei de la Roxette au cerut un meniu ardelenesc şi vor să cunoască bucătăria locului, vor sărmăluţe, dar şi cărţi despre arhitectura şi istoria Clujului şi a Transilvaniei. Au mai cerut zece feluri de iaurt românesc şi le-am pregătit şi o sticlă de palincă. Staff-ul trupei cuprinde sub 50 de persoane", a spus Coroianu.

Cei doi componenţi ai trupei Roxette, Per Gessle şi Marie Fredriksson, au transmis un mesaj fanilor care vor participa la concert, în care au spus că abia aşteaptă spectacolul din Cluj-Napoca, "inima Transilvaniei".

Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, traficul rutier în zona stadionului urmând să fie restricţionat pe anumite străzi.

Potrivit organizatorilor, în incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle, inclusiv cu sticle de parfum peste 100 de mililitri şi deodorante, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, nu va fi permis accesul spectatorilor nici cu umbrele, în caz de ploaie, acestora fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Concertul Roxette va avea loc, joi, de la ora 21.15, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în deschidere urmând să cânte trupele Les Elephants Bizarres şi Grimus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20.000 de spectatori, aşteptaţi la concertul Roxette de pe Cluj Arena.
 Vizualizări articol: 359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 20.000 de spectatori, aşteptaţi la concertul Roxette de pe Cluj Arena0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei