Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2012 - Anul XVII, nr. 160 (5065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calităţile lui Tom Cruise: Puteri telekinetice şi telepatice

Unii dintre membrii cultului scientologic par a fi convinşi de faptul că actorul Tom Cruise - un reprezentant ilustru al acestei comunităţi religioase - deţine puteri telekinetice şi telepatice, potrivit unor surse citate de presa americană.

Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai renumiţi adepţi ai acestui cult religios. În urma unei anchete realizate în 2006, jurnaliştii de la revista Rolling Stone au dezvăluit faptul că actorul a ajuns la un nivel foarte înalt în ierarhia cultului şi deţine titlul de "Operating Thetan" (OT), preluate de site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

La momentul respectiv, autoarea anchetei, Janet Reitman, a explicat acest titlu, spunând că persoanele cu gradul de OT "deţin un control total asupra lor însele şi asupra mediului lor exterior".

"Persoanele cu gradul de OT pot să mişte obiectele neînsufleţite doar cu puterea minţii lor, să îşi părăsească trupurile atunci când poftesc şi să comunice telepatic atât cu animale, cât şi cu oameni, dar şi să controleze comportamentele acestora", afirmă adepţii cultului.

Tom Cruise, despre care se spune că a ajuns la un nivel avansat - OT de gradul VII - a practicat această religie în ultimii 30 de ani şi a atins un nivel înalt de "iluminare", după ce a ajuns la ceea ce potrivit cultului scientologic se numeşte "Bridge to Total Freedom" (Podul spre libertatea totală).

Janet Reitman susţine că persoanele care deţin gradul OT ocupă un nivel ierarhic care îl precede pe acela de "zeu".

"La cele mai înalte niveluri, se spune că ei se eliberează de constrângerile universului fizic şi pot să controleze ceea ce scientologii denumesc MEST: Materie, Energie, Spaţiu şi Timp".

Nancy Meny, care a lucrat cu o serie de celebrităţi la Scientology's Sea Organization, a dezvăluit pentru Radar Online că liderii cultului l-au manipulat de o manieră extrem de fină pe Tom Cruise pentru a-l determina să se alăture acestei religii.

"Îi cunosc pe câţiva dintre oamenii care l-au manipulat pentru a-l face să devină membru. Totul a fost orchestrat şi a avut un scop bine precizat. Tom are o problemă cu cititul, iar ei nu l-au lăsat să urmeze un curs clasic de unul singur, ci l-au meditat şi pregătit unul după altul. Nivelul de manipulare e incredibil de mare, e la fel ca în «The Truman Show»", a spus Nancy Meny.

Starul american se află în prezent în regiunea June Lake din California, unde filmează pentru thrillerul SF "Oblivion". El a ajuns acolo la bordul unui autobuz Silver Screen de lux, în valoare de 1 milion de dolari, care i-a fost oferit de liderii cultului scientologic.

Potrivit unor informaţii dezvăluite în 2005 de Marty Rathbun, un fost scientolog care a părăsit acest cult în 2004, Tom Cruise a cerut ca vehiculul să fie echipat cu un sertar special plin cu papuci, pentru a se asigura că nimeni nu intră în autobuzul său având murdărie pe pantofi.

În afară de acest vehicul, se spune că actorul a primit din partea cultului scientologic motociclete personalizate, un hangar pentru avionul personal şi un birou de lux.

Cultul scientologic, promovat din plin de Tom Cruise şi John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Acesta a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială. Cultul are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calităţile lui Tom Cruise: Puteri telekinetice şi telepatice.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calităţile lui Tom Cruise: Puteri telekinetice şi telepatice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei