Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iul 2012 - Anul XVII, nr. 155 (5060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Camila, soţia actorului Matthew McConaughey, însărcinată cu al treilea copil al cuplului

Modelul brazilian Camila Alves, soţia actorului Matthew McConaughey, este însărcinată cu al treilea copil al cuplului, a anunţat vedeta americană, miercuri, într-un mesaj postat pe Twitter.

Matthew McConaughey şi Camila Alves s-au căsătorit pe 9 iunie în reşedinţa pe care cuplul o deţine în oraşul Austin din statul american Texas, informează Reuters.

"La mulţi ani, America! Avem şi alte veşti bune: Camila şi cu mine aşteptăm venirea pe lume a celui de-al treilea copil al nostru ", a scris actorul într-un mesaj postat pe Twitter.

McConaughey a anunţat în martie că a decis să se mute cu soţia sa din California, întrucât doreşte să îşi crească copiii în statul lui natal, Texas.

McConaughey şi Alves, care s-au cunoscut în 2007, au împreună un fiu - Levi Alves (născut pe 7 iulie 2008) - şi o fiică - Vida Alves (născută pe 3 ianuarie 2010).

Matthew Mcconaughey, în vârstă de 42 de ani, a devenit cunoscut în 1993 după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri precum cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

Actorul poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în filmul "Magic Mike", lansat vineri în America de Nord, în care joacă rolul patronului unui club de striptease masculin. Filmul a obţinut încasări de circa 50 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camila, soţia actorului Matthew McConaughey, însărcinată cu al treilea copil al cuplului.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camila, soţia actorului Matthew McConaughey, însărcinată cu al treilea copil al cuplului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei