Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2012 - Anul XVII, nr. 153 (5058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după vestea divorţului de Tom Cruise

 

Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după ce i-a intentat divorţ lui Tom Cruise, după cinci ani şi jumătate de mariaj. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2006.

Actriţa a apărut pentru prima dată fără inelul cu diamant de 5 carate primit de la Tom Cruise cu ocazia logodnei celor doi, informează dailymail.co.uk.

Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a filmat ieri, în New York, un episod al serialului "Project Runway: All Stars", în care a apărut ca "guest star".

Zâmbetul său după ce despărţirea de Tom Cruise a fost făcută publică a amintit de imaginea celebră cu Nicole Kidman bucurându-se în 2001, după ce divorţul de starul din "Top Gun" fusese aranjat.

Vestea că Tom Cruise şi Katie Holmes îşi vor încheia mariajul a apărut vinerea trecută, ulterior aflându-se că cea care a intentat divorţ a fost actriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al actorului, Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, a fost "lăsat mască" de decizia lui Holmes de a divorţa, şi este "foarte îndurerat": "Kate a intentat divorţul, iar Tom este foarte trist şi se concentrează asupra celor trei copii ai săi. Vă rog să le respectaţi viaţa privată", a transmis purtătorul de cuvânt al actorului într-un comunicat de presă.

 

Începe lupta pentru custodia lui Suri

Actriţa americană Katie Holmes susţine că relaţia cu soţul ei, Tom Cruise, era încheiată "irevocabil" de peste şase luni. Anturajul actorului spune însă că versiunea prezentată de Katie nu este cea reală.

Actriţa a depus, la sfârşitul săptămânii trecute, la o instanţă din New York, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Tom Cruise, punând astfel capăt unui mariaj care a durat cinci ani şi jumătate. Potrivit acestor documente, relaţia celor doi actori s-a încheiat în urmă cu mai multe luni, informează contactmusic.com.

Surse din anturajul lui Tom Cruise spun însă că versiunea prezentată de Katie Holmes asupra faptelor este falsă. Ei au declarat pentru site-ul TMZ.com că Tom Cruise "nu avea nici o idee" despre faptul că soţia lui intenţionează să depună actele de divorţ.

Potrivit site-ului Accesshollywood.com, actriţa americană s-a mutat deja din reşedinţa newyorkeză a cuplului, într-o altă locuinţă, tot la New York. Noul apartament se află mai aproape de o sală de gimnastică frecventată de Suri, fiica celor doi actori, şi de alte locuri preferate de ea, afirmă revista People.

Katie Holmes, care a solicitat custodia unică asupra fiicei sale în vârstă de şase ani, susţine în aceleaşi documente oficiale că a locuit alături de Tom Cruise la New York "de cel puţin doi ani", deşi reşedinţa principală a familiei se află în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Prin această declaraţie, actriţa americană în vârstă de 33 de ani încearcă să îi convingă pe judecători că, în ultimii doi ani, a avut reşedinţa la New York, pentru ca procesul să fie judecat în jurisdicţia statului New York, a cărui legislaţie are tendinţa de a acorda mamelor custodia principală a copiilor lor, evitând custodia comună.

Potrivit unor surse, Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, intenţionează să combată în justiţie afirmaţiile lui Katie Holmes, pentru a face ca procesul să se desfăşoare în California, unde autorităţile sunt mult mai dispuse să acorde custodie comună asupra copiilor.

După apariţia în presa internaţională a informaţiei despre iminentul divorţ al cuplului, Tom Cruise s-a declarat "profund întristat" şi, potrivit unor surse, intenţionează să depună propriile acte de divorţ în California.

Tom Cruise se află în această perioadă în Islanda, unde filmează pentru lungmetrajul SF "Oblivion", în care joacă alături de Morgan Freeman, Melissa Leo şi Nikolaj Coster-Waldau.

Katie Holmes a semnat un contract prenupţial prin care, în urma divorţului, va primi o compensaţie financiară de 3 milioane de dolari pentru fiecare an de căsătorie, având şi drept asupra locuinţei de 35 de milioane de dolari pe care cuplul o deţine în Beverly Hills, Los Angeles. Dacă Holmes ar fi rămas căsătorită cu starul cel puţin 11 ani, ea ar fi avut dreptul să ceară jumătate din averea de aproximativ 250 de milioane de dolari a lui Cruise. Nu se ştie deocamdată cât va primi actriţa ca alocaţie pentru copil.

Tom Cruise mai are doi copii, adoptaţi - Isabella, în vârstă de 19 ani, şi Connor, în vârstă de 17 ani - din căsătoria cu actriţa australiană Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers în perioada 1987 - 1990.

Cruise, cu 16 ani mai în vârstă ca soţia sa, este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, care are la activ numeroase superproducţii cu succes de casă, de la "Top Gun" (1986) până la filmele din seria "Misiune: Imposibilă", care a debutat în 1996.

A cerut-o în căsătorie în vârful turnului Eiffel din Paris şi apoi a avut loc faimoasa scenă din emisiunea lui Oprah Winfrey, când Tom Cruise a început să sară pe canapea şi să-şi strige dragostea pentru Holmes în faţa a milioane de telespectatori. În schimb, nimic din comportamentul lor recent nu prevestea acest divorţ.

Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după vestea divorţului de Tom Cruise.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după vestea divorţului de Tom Cruise5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei