Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2012 - Anul XVII, nr. 153 (5058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jon Bon Jovi, imaginea a două parfumuri ce vor fi lansate în toamnă

 

Rockerul american Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, este imaginea oficială a două parfumuri ce vor fi lansate în toamna acestui an de brandul Avon.

Reprezentanţii Avon Products Inc. au anunţat, luni, că muzicianul american în vârstă de 50 de ani este noul partener oficial pentru divizia de parfumuri a companiei. Jon Bon Jovi va apărea în ambele campanii publicitare, atât pentru parfumul feminin "Unplugged for Her", cât şi pentru parfumul bărbătesc "Unplugged for Him", informează accesshollywood.com.

Potrivit acestui brand de produse cosmetice, creatorii ambelor parfumuri au avut ca sursă de inspiraţie "sentimentul unic pe care oamenii îl au atunci când ascultă cântecul lor preferat", iar scopul acestor campanii este acela de a stabili "o conexiune emoţională" cu viitorii clienţi.

Versiunea feminină, care va fi disponibilă prin agenţii Avon, dar şi online, începând din octombrie, este un parfum floral cu influenţe orientale, în timp ce versiunea masculină este un parfum cu aromă de mosc floral-lemnoasă şi va fi lansat în noiembrie.

Atât Jon Bon Jovi, cât şi reprezentanţii brandului Avon au spus că admiraţia reciprocă pe care o au pentru implicarea lor în proiecte de caritate a reprezentat factorul care i-a determinat să se asocieze şi să colaboreze la acest proiect.

Trupa Bon Jovi este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals). De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Bon Jovi a susţinut un concert şi la Bucureşti, în iulie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jon Bon Jovi, imaginea a două parfumuri ce vor fi lansate în toamnă.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jon Bon Jovi, imaginea a două parfumuri ce vor fi lansate în toamnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei