Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au separat, după 14 ani de relaţie

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au anunţat că s-au despărţit după o relaţie care a durat aproape 14 ani. Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat marţi după-amiază că cei doi s-au separat.

"Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit pe cale amiabilă. Vă roagă să le respectaţi viaţa privată şi, mai ales, pe cea a copiilor lor", a declarat agentul de presă al actorului american pe site-ul emisiunii de divertisment "Entertainment Tonight".

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinţii a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 10 ani, scrie dailymail.co.uk.

Cei doi, care nu au fost niciodată căsătoriţi, nu au mai fost văzuţi împreună în public din 2010.

Vanessa nu a participat la niciun eveniment de promovare pentru cele mai recente filme ale lui Depp, "Dark Shadows" şi "The Rum Diaries", în care a jucat alături de actriţa Amber Heard, în vârstă de 26 de ani, de care actorul ar fi fost îndrăgostit.

Ştirea despre despărţirea lor vine la o lună după ce cuplul anunţase că "lucrează" pentru a face relaţia lor să funcţioneze.

Recent, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis a declarat că nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche şi s-a declarat "speriată" de această posibilitate.

Părinţi a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune şi Jack -, cei doi artişti nu s-au căsătorit niciodată şi au locuit în sudul Franţei, la Hollywood şi pe o insulă privată din Caraibe.

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Zvonurile despre despărţirea cuplului Paradis-Depp au apărut în urmă cu mai multe luni. În ianuarie, artista franceză a dezminţit aceste zvonuri într-o emisiune a postului de televiziune Canal+.  "Zvonul este fals, bineînţeles că este fals", a spus Vanessa Paradis. Ea a încercat atunci să respingă cu umor speculaţiile din presă: "Ne despărţim iarna, dar ne căsătorim în fiecare vară. Mă aflu la cea de-a 12-a «sarcină» a mea. Iată, nu-i prea grav". Actriţa a vorbit şi despre copiii ei, încercând să avertizeze mass-media şi să îi protejeze: "Acest zvon poate, într-adevăr, să facă mult rău familiei mele". Johnny Depp a dezminţit la rândul lui zvonurile despre despărţirea cuplului, în luna mai, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au separat, după 14 ani de relaţie.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au separat, după 14 ani de relaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei