Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anne Hathaway a slăbit cu humus şi ridichi pentru rolul din "Les Misérables"

Actriţa americană Anne Hathaway a fost nevoită să piardă multe kilograme pentru rolul din filmul "Les Misérables" şi a urmat o dietă severă pe bază de humus şi ridichi, informează thesun.co.uk.

În acest film, turnat sub forma unui musical şi inspirat de romanul omonim scris de Victor Hugo, actriţa americană interpretează rolul prostituatei Fantine.

"Trec printr-o schimbare nebunească a greutăţii, în această perioadă. Sunt în cea de-a şasea zi de detoxifiere", a spus actriţa americană.

Înainte de transformările fizice pentru rolul din "Les Misérables", Anne Hathaway a petrecut aproape un an pregătindu-se pentru rolul Catwoman din filmul "The Dark Knight Rises", în care poartă un costum special extrem de strâmt.

Anterior, actriţa a declarat că pentru a putea să poarte acel costum a fost nevoită să mănânce doar "napi şi praf" în timpul filmărilor.

"A fost o teroare psihologică. Costumul în sine, gândurile mele despre costum mi-au schimbat viaţa şi m-au ajutat să intru în acel costum. Toate acestea mi-au dominat viaţa în ultimul an. Însă nu prea înţeleg ce trebuie să faci pentru a fi slab, dar totodată puternic. Eu am mers la sală vreme de zece luni şi tot nu am reuşit", a spus Hathaway.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anne Hathaway a slăbit cu humus şi ridichi pentru rolul din "Les Misérables".
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anne Hathaway a slăbit cu humus şi ridichi pentru rolul din "Les Misérables"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei