Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alec Baldwin, acuzat de agresarea unui fotograf

Actorul Alec Baldwin a fost acuzat de agresarea unui fotograf de la tabloidul newyorkez Daily News, marţi, însă atât vedeta americană, cât şi agentul său de presă au negat aceste acuzaţii.

Fotograful Marc Santos susţine că Alec Baldwin, în vârstă de 54 de ani, s-a apropiat de el şi l-a lovit cu pumnul în faţă, pentru că îl fotografiase alături de logodnica sa, Hilaria Thomas, în vârstă de 28 de ani, în faţa Oficiului Stării Civile din New York, potrivit unui articol şi unor imagini postate pe site-ul publicaţiei Daily News, care par să indice că între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie, informează Reuters.

Alec Baldwin, starul serialului TV "30 Rock" şi care poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în filmul "Rock pentru totdeauna/ Rock of Ages", a postat la rândul său o serie de mesaje pe Twitter în care a spus: "Un fotograf aproape că m-a lovit în faţă cu aparatul lui de filmat, în această dimineaţă".

Agentul de presă al lui Baldwin susţine că în momentul în care actorul ieşea din acea clădire din Manhattan, de unde achiziţionase un certificat de căsătorie, o persoană s-a interpus între el şi fotograf. Fotograful s-a înfuriat, "l-a împins pe acel trecător şi l-a agresat pe Alec cu aparatul lui de filmat".

"Nu au existat lovituri de pumn şi orice contact fizic care a existat acolo s-a produs pur şi simplu pentru că Alec trebuia să se apere", a declarat Matthew Hiltzik, agentul de presă al actorului american.

Alec Baldwin şi Hilaria Thomas au putut fi văzuţi pentru prima dată împreună la gala Tony Awards 2011 de la New York. De atunci, cei doi au apărut de multe ori împreună pe covorul roşu, cu ocazia altor gale şi evenimente.

Alec Baldwin a fost căsătorit cu actriţa americană Kim Basinger timp de opt ani, însă mariajul lor s-a încheiat printr-un divorţ intens mediatizat, în anul 2002. Baldwin şi Basinger au împreună o fiică, Ireland, născută în octombrie 1995.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin.

Alec Baldwin a prezentat gala premiilor Oscar pe 7 martie 2010, împreună cu Steve Martin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alec Baldwin, acuzat de agresarea unui fotograf.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alec Baldwin, acuzat de agresarea unui fotograf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei