Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2012 - Anul XVII, nr. 138 (5043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şapte motive pentru care încă eşti celibatară

 

Ai avut sute de întâlniri amoroase şi încă nu ţi-ai găsit sufletul pereche? Nu trebuie să fii tristă dacă încă nu ai găsit ceea ce căutai. Este normal. Însă dacă vrei neapărat să ştii, psihologii prezintă mai jos şapte motive pentru care încă eşti celibatară.

 

1. Te afli într-o perioadă de "vindecare"

Femeile au cel mai adesea nevoie de mai mult timp pentru a trece peste o decepţie. Analizează-ţi sentimentele şi vezi dacă încă ai fantezii legate de fostul şi nu simţi nevoia de a întâlni oameni noi. Ar fi bine să petreci mai mult timp cu prietenii şi să înveţi să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sentimentală.

 

2. Eşti disperată

Femeile care par disperate să-şi găsească sufletul pereche provoacă cel mai adesea un sentiment de frică în rândul bărbaţilor. Faptul că ieşi săptămânal cu un alt bărbat poate oferi senzaţia că standardele tale au scăzut. Relaxează-te şi încearcă să pari încrezătoare prin gesturi, ţinute şi mesaje subtile.

 

3. Ţi-e frică de respingere

Femeile cărora le este frică de respingere au tendinţa de a fi timide. Este timpul să te accepţi aşa cum eşti şi să înveţi câteva tehnici de seducţie. Încrederea de sine atrage bărbaţii. Dă acestora şansa de a te cunoaşte şi uită de riscul de a fi respinsă.

 

4. Ascultă-ţi prietenii cu măsură

Cea mai bună prietenă a ta are tendinţa de a face rapid un profil al tuturor bărbaţilor cu care ai avut o întâlnire? Are tendinţa de a sublinia slăbiciunile şi nu calităţile acestora? În acest caz, nu o mai asculta şi bazează-te pe cunoştinţele tale şi pe intuiţie. Învaţă să-ţi controlezi viaţa.

 

5. Eşti prea ocupată

Persoanele cu un program prea încărcat pot pierde ocazia de a petrece timp preţios cu prietenii şi de a cunoaşte oameni noi. Concentrează-te pe nevoile tale sociale şi încearcă să-ţi faci timp pentru comunicarea cu ceilalţi.

 

6. Flirtezi prea mult

Dacă flirtezi cu toţi bărbaţii poţi da impresia că nu ştii nimic despre seducţie şi eleganţă. Învaţă câteva trucuri în domeniu, fapt care te va duce în lumina reflectoarelor şi va sugera rafinamentul. Încetineşte puţin ritmul pentru a analiza dacă nu cumva ai găsit bărbatul potrivit.

 

7. Eşti prea independentă

Au trecut zile, luni şi te-ai obişnuit să fii singură. Femeile care devin prea independente vor avea dificultăţi în a-şi găsi persoana de care chiar să fie dependente. Arată-ţi partea feminină şi vulnerabilă celui de care vrei să devii "dependentă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte motive pentru care încă eşti celibatară.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte motive pentru care încă eşti celibatară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei