Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp, membru de onoare al triburilor Comanche

 

Actorul Johnny Depp, care interpretează rolul unui erou amerindian în filmul "The Lone Ranger", a devenit membru de onoare al triburilor Comanche, a declarat, marţi, o activistă amerindiană.

Ceremonia prin care starul hollywoodian în vârstă de 48 de ani a primit acest titlu a fost una privată şi a avut loc pe 16 mai, în oraşul Albuquerque din statul New Mexico, unde locuieşte LaDonna Harris, preşedintă şi fondatoare a asociaţiei Americans for Indian Opportunity.

"Am citit despre el şi despre ascendenţa lui amerindiană şi le-am spus copiilor mei cu ocazia Zilei mamelor: «De ce nu l-am adopta?»", a spus Harris.

Verişorul lui Harris, care este consilier cultural pentru echipa de producţie a filmului "The Lone Ranger", a organizat întâlnirea.

"A fost adoptat de familia mea. Conducătorul triburilor Comanche a recunoscut apoi această adopţie, graţie căreia el a devenit membru de onoare al naţiunii şi triburilor Comanche", a explicat aceeaşi sursă.

Starul american a primit cu această ocazie şi un nume Comanche - "Mah Woo May" -, care înseamnă "cel care îşi schimbă forma".

Johnny Depp, care s-a născut în Kentucky, a dezvăluit în trecut faptul că străbunica lui a fost amerindiană şi provenea probabil din triburile Cherokee sau Creek Indian.

În aprilie, presa americană spunea că Johnny Depp s-a întâlnit cu reprezentanţii populaţiei Navajo, întrucât a dorit să obţină binecuvântarea acestora pentru rolul din noul său film, intitulat "The Lone Ranger". Actorul american va interpreta rolul Tonto, un erou al acestei populaţii, iar filmul va fi turnat pe "pământul sacru" al triburilor Navajo. Filmul, în care starul hollywoodian joacă alături de Armie Hammer şi Helena Bonham Carter, va fi regizat de Gore Verbinski şi va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 31 mai 2013.

Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", "Rango", filmele din franciza "Piraţii din Caraibe" şi "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp, membru de onoare al triburilor Comanche.
 Vizualizări articol: 322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp, membru de onoare al triburilor Comanche0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei