Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez, din nou provocatoare într-un pictorial

Jennifer Lopez este ca vinul de calitate, este mai bun odată cu trecerea timpului. La 42 de ani, cântăreaţa şi actriţa americană poate da lecţii unora dintre cele mai importante top-modele din lume despre cum se pozează într-un costum de baie.

Jennifer Lopez este protagonista unei şedinţe foto incendiare pentru numărul din iunie al revistei americane Vogue, scrie Daily Mail.

J-Lo este o împătimită a fitness-ului şi este ajutată pentru a fi în cea mai bună formă de antrenorul personal al starurilor, Tracey Anderson.

Actriţa americană, care în aceste zile îşi promovează cel mai nou film, "What To Expect When You're Expecting", a recunoscut că face multe eforturi pentru a fi în formă maximă, respectiv are grijă de pielea ei, are antrenamente fizice intense şi are o dietă echilibrată.

"Face parte din jobul meu. Nu vreau să creadă nimeni că este uşor. Îţi ia mult timp şi este greu. Ecranele HD imense nu sunt prietenul nimănui", a declarat vedeta.

Succesul de care se bucură Jennifer Lopez în ultima perioadă nu i-a lăsat indiferenţi pe cei de la Vogue, artista apărând şi pe coperta numărului din aprilie al ediţiei Vogue dedicate formei fizice.

 

Forbes: Jennifer Lopez este cea mai influentă celebritate din lume

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez este, în 2012, cea mai influentă celebritate din lume, potrivit topului realizat anual de Forbes şi publicat pe site-ul revistei.

În vârstă de 42 de ani, Jennifer Lopez - actriţă, cântăreaţă, dansatoare şi femeie de afaceri, care a câştigat 52 de milioane de dolari în ultimele 12 luni - a devansat-o pe realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey, în vârstă de 58 de ani, care a câştigat 165 de milioane de dolari în ultimul an. Pe poziţia a treia în topul Forbes pe 2012 s-a situat cântăreţul şi actorul canadian Justin Bieber, care, la vârsta de 18 ani, a câştigat în ultimul an 55 de milioane de dolari.

Topul celor mai influente 100 de celebrităţi, care include actori, staruri ale televiziunii, muzicieni, sportivi, top modele, ia în considerare veniturile, vizibilitatea mediatică (text, fotografii, înregistrări video, radio) şi impactul pe internet (Twitter, Facebook).

"Înainte, era suficient ca o celebritate să joace comedie sau să cânte sau să mânuiască bine o rachetă de tenis. Acum, ca să fii considerat cu adevărat influent, trebuie să vinzi haine, parfumuri sau să investeşti în anumite afaceri", scriu editorii revistei Forbes.

Jennifer Lopez, aflată în distribuţia mai multor filme în curs de lansare în SUA şi care recent a anunţat că va pleca în turneu mondial cu Enrique Iglesias, are deci toate atuurile. Imagine a companiilor Gillette şi L'Oréal, ea a lansat propria linie de haine, propriul parfum şi este un jurat foart bine plătit al unei emisiuni de televiziune de succes, "American Idol". Are, de asemenea, 6,6 milioane de "followers" pe Twitter şi 12 milioane de fani pe Facebook.

Justin Bieber, aflat pentru a doua oară în acest top, şi-a multiplicat şi el investiţiile, mai ales în companiile Spotify, Tinychat şi Endflick.

Printre celebrităţile care se remarcă în top se numără şi cântăreaţa originară din Barbados Rihanna, în vârstă de 24 de ani, pe locul al patrulea (53 de milioane de dolari), cântăreaţa britanică Adele, pe poziţia 24 (35 de milioane de dolari) şi actriţa columbiană Sofia Vergara (locul 76), un star al serialului de succes "Modern family".

Lady Gaga, star al reţelelor sociale şi liderul topului pe 2011, a coborât pe locul al cincilea, în urma scăderii veniturilor sale (de la 90 de milioane de dolari la 52 de milioane de dolari).

Topul 10 este completat, în ordine, de cântăreaţa Britney Spears (locul 6, 58 de milioane de dolari), starleta Kim Kardashian (18 milioane de dolari), cântăreaţa Katy Perry (45 de milioane de dolari), actorul Tom Cruise (75 de milioane de dolari) şi regizorul Steven Spielberg (130 de milioane de dolari).

Topul 20 este completat de cântăreaţa Taylor Swift (57 de milioane de dolari), jucătorul de golf Tiger Woods (58 de milioane de dolari), actriţa Angelina Jolie (20 de milioane de dolari), omul de afaceri şi realizatorul de televiziune Donald Trump (63 de milioane de dolari), jucătorul de baschet LeBron James (53 de milioane de dolari), cântăreaţa Beyonce Knowles (40 de milioane de dolari), cântăreţul şi compozitorul Elton John (80 de milioane de dolari), producătorul de televiziune Simon Cowell (90 de milioane de dolari), realizatorul de radio Rush Limbaugh (69 de milioane de dolari) şi regizorul Tyler Perry (105 milioane de dolari).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez, din nou provocatoare într-un pictorial.
 Vizualizări articol: 395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez, din nou provocatoare într-un pictorial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei