Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 apr 2012 - Anul XVII, nr. 89 (4994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anne Hathaway şi-a amânat nunta cu Adam Shulman

 

Actriţa Anne Hathaway şi-a amânat căsătoria cu logodnicul ei, Adam Shulman, până când îi va creşte părul, pe care şi l-a tuns extrem de scurt pentru rolul din filmul "Les Miserables".

Totodată, Hathaway ţine o dietă alimentară zilnică de doar 500 de calorii, pentru a slăbi două măsuri la haine, pentru a se pregăti pentru rolul din "Mizerabilii". Actriţa în vârstă de 29 de ani vrea astfel să fie cât mai credibilă în rolul prostituatei Fantine, mama personajului Cosette, din "Mizerabilii", un film regizat de Tom Hopper, informează contactmusic.com.

"Anne se teme că nu va fi în formă şi că părul nu-i va creşte suficient astfel încât să-şi poată programa nunta în vară", a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Daily Mail.

 "Mai are de promovat şi cel mai nou film al ei, "Batman". Se gândesc să amâne nunta pentru sfârşitul acestui an sau poate 2013", a mai spus sursa.

Anne Hathaway s-a logodit cu iubitul ei, Adam Shulman, actor şi designer de bijuterii, în toamna anului trecut.

Actriţa americană trecuse printr-o despărţire, intens mediatizată, de fostul ei iubit, Raffaello Follieri, în 2008, după ce acesta a fost arestat şi a recunoscut că este vinovat de comiterea unor fraude fiscale.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain".

Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anne Hathaway şi-a amânat nunta cu Adam Shulman.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anne Hathaway şi-a amânat nunta cu Adam Shulman0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei