Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2012 - Anul XVII, nr. 87 (4992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de Jennifer Lopez

 

Cântăreţul de salsa Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de soţia sa, cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez, de care se despărţise în iulie 2011, potrivit unor documente depuse, miercuri, la Curtea Superioară din Los Angeles.

Cererea de divorţ a fost depusă luni, la tribunalul californian. Marc Anthony a invocat motivul "diferenţelor ireconciliabile" şi a solicitat custodie comună asupra gemenilor cuplului, Emme şi Max, în vârstă de patru ani.

Cuplul şi-a anunţat despărţirea în iulie 2011. "Am decis să punem capăt căsniciei noastre. A fost o decizie foarte greu de luat. Am ajuns la un acord amiabil", au anunţat cele două vedete, atunci, într-un comunicat comun pentru revista People.

Jennifer Lopez, în vârstă de 42 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles. Cântăreaţa a născut gemeni în februarie 2004.

Jennifer Lopez, numită J. Lo de fanii ei, provine dintr-o familie portoricană din New York, la fel ca şi Marc Anthony, un cântăreţ de salsa foarte popular în America Latină.

J. Lo şi-a început cariera în cinematografie în 1997, cu rolul din filmul "Selena", înainte de a deveni un star mondial în calitate de cântăreaţă. Primul ei album solo, "On the 6", a fost lansat în 1999 şi a inclus piesa "If You Had My Love".

După o pauză luată în carieră în 2008, pentru a deveni mamă, cântăreaţa a revenit pe scenă în calitate de membru al juriului emisiunii de televiziune "American Idol", înainte de a-şi lansa cel mai recent album de studio, "Love", în aprilie 2011.

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, iar după o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), ea s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsnicie care a durat 10 luni.

Viitorul ei fost soţ, Marc Anthony, care se află deja la cel de-al doilea divorţ, după cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vândut peste 12 milioane de albume pe plan mondial.

Pe marele ecran, cei doi soţi au interpretat un alt cuplu, alcătuit din legendarul dansator de salsa Hector Lavoe şi soţia sa Nilda "Puchi" Roman, în filmul "El Cantante", lansat în 2006.

În ciuda despărţirii lor, Marc Anthony şi Jennifer Lopez continuă să colaboreze pe plan profesional, producând împreună emisiunea de televiziune "Q'Viva! The Chosen".

Jennifer Lopez are deja o relaţie de câteva luni cu dansatorul în vârstă de 25 de ani Casper Smart.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de Jennifer Lopez.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de Jennifer Lopez0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei