Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 apr 2012 - Anul XVII, nr. 83 (4988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

Cântăreaţa americană Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay Z, au sărbătorit împlinirea a patru ani de căsătorie, printr-o ceremonie emoţionantă, în cadrul căreia cele două vedete şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

Potrivit site-ului MediaTakeOut.com, cei doi muzicieni au făcut schimb, totodată, de noi verighete, iar printre invitaţii de seamă la eveniment s-a aflat şi celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, informeazădailymail.co.uk.

Acelaşi site afirmă că Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii emoţionante care a avut loc la miezul nopţii, pe 4 aprilie, când au sărbătorit împlinirea a patru ani de la căsătorie

Blue Ivy, fiica celor doi cântăreţi, născută în ianuarie, a fost şi ea prezentă la ceremonie, alături de Will Smith şi soţia sa Jada Pinkett Smith, afirmă site-ul MediaTakeOut.com

Rapperul Jay-Z a fost văzut în după-amiaza zilei următoare în magazinul de bijuterii Jacob and Co. din New York şi a fost fotografiat în timp ce purta o verighetă nouă, din aur galben. Noua verighetă a lui Beyonce pare să fie tot din aur galben, ca şi cea purtată de Jay-Z, potrivit unei surse, deşi nu a fost văzută deocamdată. Cântăreaţa purta până acum pe post de verighetă un inel cu diamante pe care l-a primit în ziua nunţii ei cu Jay-Z, pe 4 aprilie 2008.

Potrivit unei alte surse, Jay-Z părea foarte interesat de o serie de diamante albastre, foarte rare, din gama denumită "Lumina", în timpul unei vizite pe care a făcut-o în această săptămână la acelaşi magazin de bijuterii.

Revista Star a fost prima publicaţie care a dat informaţia potrivit căreia Beyonce şi Jay-Z vor să îşi reînnoiască jurămintele de credinţă, precizând că ceremonia va avea loc la reşedinţa de lux pe care cuplul o deţine în Scarsdale, o suburbie a oraşului New York.

La începutul acestei săptămâni, Beyonce şi-a lansat noul ei website, descris de presa internaţională ca fiind unul foarte scump, pe care a postat o serie de fotografii din albumul ei de familie, inclusiv câteva în care apare alături de Jay-Z.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei