Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan, la finalul perioadei de libertate condiţionată

Starleta americană Lindsay Lohan a fost eliberată, joi, de obligaţia de se mai prezenta pentru a fi audiată periodic în faţa Curţii Superioare din Los Angeles, după ce ajuns cu bine la finalul regimului de libertate condiţionată care i-a fost impus în urma unui scandal din 2007.

Judecătoarea Stephanie Sautner a fost informată în legătură cu comportamentul exemplar din ultimele luni al actriţei în vârstă de 25 de ani.

"A făcut tot ceea ce Curtea i-a cerut", a declarat judecătoarea, adăugând că speră să nu o mai vadă niciodată pe Lindsay Lohan la tribunal.

"Trebuie să vă trăiţi viaţa în mod matur, încetaţi să mergeţi tot timpul la petreceri şi concentraţi-vă asupra carierei. Ştiu că este dificil, mai ales când te afli permanent în centrul atenţiei. Dar aceasta este viaţa pe care v-aţi ales-o", a declarat judecătoarea americană.

Actriţa i-a mulţumit judecătoarei - în faţa căreia s-a prezentat de multe ori în ultimii doi ani - şi i-a spus: "Ceea ce aţi făcut mi-a deschis cu adevărat multe uşi".

Regimul de libertate condiţionată care s-a încheiat joi a fost încălcat de mai multe ori şi i-a fost impus actriţei americane în urma unui scandal din 2007, când Lindsay Lohan a fost surprinsă conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi având asupra ei stupefiante.

Lindsay Lohan se află încă sub restricţiile unui alt regim de libertate condiţionată, sub care a fost plasată pentru furtul unui colier, în 2011, dar acest regim nu o obligă să se prezinte periodic în faţa unui tribunal, atât timp cât actriţa nu va comite niciun delict. Acest regim "informal" se va încheia în mai 2014.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan, la finalul perioadei de libertate condiţionată.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan, la finalul perioadei de libertate condiţionată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei