Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2012 - Anul XVII, nr. 67 (4972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ashton Kutcher, printre turiştii care vor fi transportaţi în spaţiu de compania Virgin Galactic

Actorul american Ashton Kutcher a devenit cel de-al 500-lea turist care şi-a rezervat un bilet pentru o călătorie în spaţiu, a anunţat, luni, miliardarul britanic Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic.

Actorul în vârstă de 34 de ani, care s-a despărţit de actriţa Demi Moore în noiembrie 2011, s-a declarat încântat de faptul că s-a alăturat viitorilor turişti spaţiali care vor fi transportaţi de Virgin Galactic, ce se află în această perioadă în faza finală în ceea ce priveşte testele de zbor, a precizat miliardarul britanic pe blogul său.

"I-am telefonat lui Ashton pentru a-l felicita şi pentru a-i ura: «Bine ai venit!». El este la fel de încântat ca şi noi de ideea că se va afla printre primii care vor traversa ultima frontieră (şi care vor reveni!) şi vor simţi pe propria persoană ce înseamnă magia spaţiului", a spus omul de afaceri.

Referindu-se la o înregistrare video ce prezintă navetele spaţiale ale companiei sale, postată pe blogul său, Branson a adăugat: "Aşa cum vedeţi, vehiculele noastre spaţiale nu sunt doar foarte frumoase, ci şi complete şi în faza finală a programului nostru de teste de zbor".

"Ne vom asigura că totul se va desfăşura în condiţii de siguranţă înainte de a lansa zborurile comerciale, mai ales că eu mă voi afla la bordul navetei în zborul inaugural, alături de copiii mei", a precizat Richard Branson.

Richard Branson a inaugurat, în octombrie 2011, în statul New-Mexico, Spaceport America, primul aeroport spaţial din istorie, de unde vor decola, începând din anii 2012-2013, primii turişti spaţiali.

În septembrie 2011, miliardarul britanic a declarat pentru CNN că speră să lanseze prima navetă în spaţiu în decurs de un an.

Mai multe sute de persoane şi-au rezervat deja un bilet la bordul navetelor companiei Virgin Galactic, pentru o călătorie în spaţiu, pentru un preţ mediu de 200.000 de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ashton Kutcher, printre turiştii care vor fi transportaţi în spaţiu de compania Virgin Galactic.
 Vizualizări articol: 301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ashton Kutcher, printre turiştii care vor fi transportaţi în spaţiu de compania Virgin Galactic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei