Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mar 2012 - Anul XVII, nr. 51 (4956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon vor juca într-un musical

Cântăreaţa Beyonce va juca alături de actriţele Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon într-un musical ce va fi regizat de Ryan Murphy, creatorul serialului de televiziune "Glee".
Cele patru artiste vor interpreta rolurile a patru cântăreţe care au avut fiecare un hit în anii 1990, dar ale căror cariere au intrat apoi în declin. Filmul, intitulat "One Hit Wonders", va prezenta povestea lor şi felul în care cele patru cântăreţe decid să îşi unească forţele pentru a forma un super-grup, informează bbc.co.uk.
Presa internaţională afirmă că acesta va fi primul proiect major din cariera cântăreţei Beyonce, după ce artista americană a devenit mamă în luna ianuarie, când a născut o fetiţă, Blue Ivy Carter.
Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris tot de Ryan Murphy, alături de colegii săi din echipa de producţie a serialului TV muzical "Glee", Brad Falchuk şi Ian Brennan.
Acest musical va fi totodată primul proiect cinematografic pentru Gwyneth Paltrow în care aceasta va fi şi producătoare.
Andy Samberg, cunoscut pentru apariţiile sale în emisiunea "Saturday Night Live", se va implica şi el în producţia musicalului. Samberg şi trupa sa The Lonely Island - ale cărei parodii ale cântecelor "I'm On A Boat" şi "I Just Had Sex" au făcut senzaţie pe YouTube - va compune coloana sonoră a noului proiect cinematografic.
Data la care va fi lansat acest musical nu a fost anunţată deocamdată.
Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).
Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.
Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion".
Reese Witherspoon este câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash". În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". Totodată, ea este cunoscută pentru rolul din seria "Blonda de la Drept". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon vor juca într-un musical.
 Vizualizări articol: 321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon vor juca într-un musical0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei