Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2012 - Anul XVII, nr. 47 (4952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un fiu secret al lui Whitney Houston ar putea moşteni o parte din averea ei

Un fiu "secret" al lui Whitney Houston, Nick Gordon, crescut de cântăreaţă, dar care nu a fost adoptat oficial, va moşteni, cel mai probabil, o parte din averea de 20 de milioane de lire sterline pe care artista a lăsat-o moştenire.
Cântăreaţa, care a murit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 48 de ani, l-a luat pe Nick Gordon, pe când acesta era copil, să-l crească în locuinţa sa din Atlanta (Georgia), pentru a-l scoate dintr-un mediu viciat, informează contactmusic.com. Deşi nu l-a adoptat niciodată oficial, l-a tratat întotdeauna ca pe propriul fiu.
Nick, în vârstă de 22 de ani, este foarte apropiat de fiica vedetei, Bobbi Kristina, şi îi spunea cântăreţei "mamă".
Deşi Whitney Houston a dat o mare parte din averea sa pe droguri şi alcool, se pare că moştenirea pe care a lăsat-o în urmă valorează aproximativ 20 de milioane de lire sterline.
"Nick a făcut parte din familie. (Whitney, n.r.) l-a iubit atât de mult cât îşi poate iubi o mamă copilul. Dacă toată averea va fi moştenită de Bobbi, pentru că aşa scrie în testament, este pentru că, probabil, ea a scris acest testament înainte să îl aducă pe Nick în familie", a declarat o sursă pentru The Sun.
"Dacă aşa va sta situaţia, Bobbi va avea grijă de el, pentru că mama sa şi-ar fi dorit ca ea să îl trateze ca pe un frate", a spus aceeaşi sursă.
După moartea cântăreţei, Nick a scris pe pagina lui de Twitter: "Să te odihneşti în pace. Îţi mulţumesc pentru sprijin. Legenda ta va dăinui".
Whitney Houston a murit pe 11 februarie. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.
Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.
Cântăreaţa a fost înmormântată duminică, lângă locul de veci al tatălui ei, în cimitirul Fairview din Westfield, în cadrul unei ceremonii private.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fiu secret al lui Whitney Houston ar putea moşteni o parte din averea ei.
 Vizualizări articol: 323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un fiu secret al lui Whitney Houston ar putea moşteni o parte din averea ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei