Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2012 - Anul XVII, nr. 47 (4952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adam Sandler - număr record de nominalizări la Zmeura de Aur

Actorul american Adam Sandler nu se află în cursa pentru Oscar anul acesta, dar, sâmbătă, a stabilit un record pentru un alt tip de premii - cel mai mare număr de nominalizări la Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.
Producător, actor şi regizor, Adam Sandler a obţinut, de data aceasta, 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile "cel mai prost actor", "cea mai proastă actriţă", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost film", pentru lungmetrajul "Jack şi Jill/ Jack and Jill". În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar şi pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.
Dar Sandler se află într-o companie selectă: Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru apariţia sa specială în filmul "Jack şi Jill", Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizată la titlul de cea mai proastă actriţă, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Cage a primit trei nominalizări la categoria "cel mai prost actor", pentru filmele "Trespass", "Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch" şi "Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry 3-D".
Pentru prima dată în istoria premiilor Zmeura de Aur, toate producţiile nominalizate la categoria "cel mai prost film" au fost nominalizate şi la categoriile "cel mai prost regizor", "cel mai prost scenariu" şi "cea mai proastă distribuţie". Este vorba despre "Bucky Larson: Born to Be a Star", "De Anul Nou/ New Year's Eve", "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", "Saga Amurg: Zori de Zi".
Primul film al părţii finale din seria "Saga Amurg" a primit opt nominalizări, printre care cele pentru cel mai prost lungmetraj şi cei mai proşti actori în rol principal (Taylor Lautner şi Kristen Stewart).
Printre alte nominalizări la Zmeura de Aur s-au numărat cel mai recent film din seria "Transformers" şi "New Year's Eve", acesta din urmă fiind definit ca producţia care "a irosit mai mult de 20 de staruri de valoare pe un scenariu la fel de sofisticat precum un episod din 'Love Boat'".
Câştigătorii premiilor vor fi aleşi în urma celor 600 de voturi ale membrilor Fundaţiei Zmeura de Aur şi vor fi anunţaţi pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor.
Data ceremoniei s-a schimbat faţă de anii anteriori, când infamele premii - care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită - erau acordate cu o zi înainte de Oscaruri.
Fundaţia Zmeura de Aur şi, implicit, premiile, au luat fiinţă în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit.
Printre premianţii Zmeura de Aur se numără Sandra Bullock, care a primit titlul de cea mai proastă actriţă în 2010, pentru "All About Steve", în acelaşi weeekend în care a luat Oscarul pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adam Sandler - număr record de nominalizări la Zmeura de Aur.
 Vizualizări articol: 393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adam Sandler - număr record de nominalizări la Zmeura de Aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei