Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna va lansa pe 26 martie un nou album, intitulat "MDNA"

Noul album de studio al cântăreţei Madonna, intitulat "MDNA" - o abreviere a numelui ei de scenă -, va fi lansat oficial pe 26 martie
Acesta va fi cel de-al 12-lea material discografic pentru Madonna - şi primul de când artista a semnat un contract de 40 de milioane de dolari, pentru trei albume, cu casa Interscope Records. Potrivit presei internaţionale, noul album va conţine numeroase piese cu influenţe dance, informează billboard.com.
Secvenţe din videoclipul piesei "Give Me All Your Luvin'", primul single de pe noul album, vor fi difuzate în premieră, pe 2 februarie, în emisiunea "American Idol". Pe 3 februarie, piesa şi videoclipul integral vor fi lansate oficial. Pe 5 februarie, artista americană va susţine un recital în pauza galei Super Bowl, finala campionatului de fotbal american. Piesa "Give Me All Your Luvin'" reprezintă o colaborare a Madonnei cu cântăreţele Nicki Minaj şi M.I.A.
Precedentul material discografic al cântăreţei Madonna, "Hard Candy", din 2008, a fost ultimul album de studio pe care Madonna l-a realizat în colaborare cu casa Warner Music.
Madonna a semnat apoi un contract revoluţionar, pe 10 ani, pentru 120 de milioane de dolari, cu promotorul Live Nation, care trebuie să se ocupe de înregistrarea albumelor, de activităţile de merchandising şi de organizarea turneelor artistei.
Noul album "MDNA" este produs de Martin Solveig şi William Orbit, cu care Madonna a colaborat în 1998 la albumul "Ray of Light".
Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.
Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna va lansa pe 26 martie un nou album, intitulat "MDNA".
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna va lansa pe 26 martie un nou album, intitulat "MDNA"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei