Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2012 - Anul XVII, nr. 17 (4922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gala Sindicatului producătorilor americani pe 2012: "The Artist", desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul "The Artist", de Michel Hazanavicius, a câştigat premiul pentru cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani (PGA), care a avut loc sâmbătă seară, la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.
Recompensat recent cu trei premii Globul de Aur, "The Artist" se anunţă a fi un concurent important în cursa pentru Oscaruri, pentru care nominalizările vor fi anunţate marţi. Cu Jean Dujardin în rolul principal, această peliculă alb-negru se vrea a fi un omagiu adus filmelor mute hollywoodiene.
La gala Sindicatului producătorilor americani, filmul lui Steven Spielberg "Aventurile lui Tintin: Secretul Unicornului/ The Adventures of Tintin" a primit titlul de cea mai bună animaţie, în timp ce "Beats, Rhymes and Life: The Travels of a Tribe Called Quest" a primit premiul pentru cel mai bun documentar.
În categoriile dedicate televiziunii, "The Amazing Race" al postului CBS, a câştigat premiul pentru cel mai bun reality show, "The Colbert Report", al postului Comedy Central, a câştigat premiul pentru cel mai bun talk show/ program de divertisment, "American Masters" (PBS) - premiul pentru cel mai bun program TV de non-ficţiune, "60 Minutes" (CBS) - premiul pentru cel mai bun program de ştiri, "30 for 30" (ESPN) - premiul pentru cel mai bun program de sport, "Sesame Street" (PBS) - premiul pentru cel mai bun program dedicat copiilor.
Producătorii "Downton Abbey" (Masterpiece/PBS, Julian Fellowes, Nigel Marchant, Gareth Neame) au primit premiul pentru cea mai bună miniserie TV, în timp ce "Modern Family" (ABC) a primit premiul pentru cel mai bun serial TV - comedie, "Boardwalk Empire" (HBO) a primit titlul de cel mai bun serial de televiziune - dramă, iar "30 Rock Presents Jack Donaghy, Executive Superhero" (NBC.com) a primit premiul pentru cea mai bună serie online.
Peste 75% din peliculele nominalizate în anii trecuţi de PGA au fost nominalizate ulterior şi la premiile Oscar, iar 14 din ultimii 21 de învingători la trofeele PGA au primit în anii respectivi Oscarul pentru cel mai bun film al anului, aşa cum s-a întâmplat şi în 2011, când lungmetrajul britanic "Discursul regelui/ The King's Speech" a fost recompensat de ambele asociaţii americane. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 2010 ("The Hurt Locker"), 2009 ("Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire") şi 2008 ("Nu există ţară pentru bătrâni/ No Country for Old Men").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Sindicatului producătorilor americani pe 2012: "The Artist", desemnat cel mai bun film.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Sindicatului producătorilor americani pe 2012: "The Artist", desemnat cel mai bun film0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei