Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2012 - Anul XVII, nr. 15 (4920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky este însărcinată cu primul ei copil

Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, căsătorită cu actorul australian Chris Hemsworth, a anunţat într-un interviu recent că este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte în primăvara acestui an.
"Chris şi cu mine suntem extaziaţi, foarte fericiţi şi foarte încântaţi", a declarat Elsa Pataky pentru revista Hola!, informează people.com.
Deşi cei doi actori vor deveni părinţi pentru prima dată în primăvara acestui an, ei preferă să cunoască sexul bebeluşului abia la naştere.
"Întrucât este primul nostru copil, nu ne pasă dacă va fi fetiţă sau băiat, singura noastră dorinţă este ca bebeluşul să fie sănătos", a declarat actriţa.
Elsa Pataky, în vârstă de 35 de ani, l-a anunţat însă pe soţul ei, în vârstă de 28 de ani, că trebuie să se grăbească să înveţe limba spaniolă, întrucât ea intenţionează să vorbească cu bebeluşul doar în această limbă: "Voi vorbi cu bebeluşul doar în spaniolă. I-am spus deja soţului meu: «îmbunătăţeşte-ţi rapid cunoştinţele de spaniolă, pentru că, dacă nu o vei face, nu vei putea să înţelegi ce spunem»".
Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia.
Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie publicist, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie.
După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, seria TV mexicană "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Cod galben de crimă/ Giallo", de Dario Argento. Recent, ea a anunţat că va juca în partea a cincea a filmului "Fast and Furious".
Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a juca rolul Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în "The Avengers". A mai jucat în filme precum "Star Trek" (2009) şi "Cash" (2010).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky este însărcinată cu primul ei copil.
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky este însărcinată cu primul ei copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Wau trimis de
(20 ian 2012, 23:58:00
mai bine l-ar pune pe fraier sa invete maghiara, ca e mai usoara decat spanoila. dar pe ea a invatat-o ma-sa romana?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei