Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eleganţa din epoca de aur de la Hollywood, readusă pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur 2012

Eleganţa care învinge timpul, corsajele ample, rochiile cu trenă şi silueta de sirenă au impresionat pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur, duminică, la Los Angeles, multe dintre vedetele prezente la eveniment optând pentru ţinute vestimentare inspirate din stilul anilor '40 de la Hollywood.
Potrivit Reuters, actriţa Angelina Jolie a semănat puţin cu Grace Kelly în rochia ei din satin alb creată de casa Versace, dar şi cu Marlene Dietrich, graţie unui guler roşu care s-a asortat perfect cu roşul aprins al rujului şi poşetei. Actriţa americană a venit însoţită la acest eveniment de partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, care a purtat un costum clasic, creat de Salvatore Ferragamo.
Charlize Theron ar fi putut trece drept Lana Turner în zilele ei de glorie, graţie rochiei Dior de culoare roz pal, o creaţie vestimentară amplă şi cu o trenă spectaculoasă. Evan Rachel Wood a fost o veritabilă Joan Crawford modernă în strălucitoarea ei rochie Gucci de culoare verde.
"Aceasta este strălucirea de altădată a Hollywoodului. Nu am văzut niciodată atât de multe rochii inspirate din stilul anilor '40", a declarat stilistul şi prezentatorul TV Sam Saboura. "Aproape toate rochiile imită silueta de sirenă, forma de clepsidră", a mai spus acesta.
Top modelul Elle Macpherson a purtat o rochie Zac Posen de culoarea fildeşului, Kate Beckinsale a preferat o rochie de seară albă creată de Roberto Cavalli, Reese Whitherspoon a venit la gală într-o rochie roşie creată de Zac Posen, Nicole Kidman a purtat o rochie sidefie Versace, cu imprimeuri metalice, iar Salma Hayek a strălucit într-o îndrăzneaţă rochie negru-metalizat creată de casa Gucci.
Heidi Klum a purtat o rochie fără spate de culoarea piersicii, creată de Calvin Klein, iar actriţa Michelle Williams a strălucit într-o rochie din catifea albastră realizată de Jason Wu. O altă rochie albastră care a atras multe priviri a fost cea purtată de actriţa Sofia Vergara, creată de Vera Wang. Aceeaşi reacţie a stârnit-o şi Frieda Pinto, în rochia albastră creată de Prada.
Multe alte vedete, precum Mary J. Blige, Octavia Spencer, Natalie Portman, Sarah Paulson, au preferat rozul sau diverse nuanţe ale acestuia.
Actriţele Berenice Bejo, Tilda Swinton, Helen Mirren şi Madeleine Stowe au optat pentru nuanţe întunecate de albastru cu tonuri metalice. Roşul închis şi nuanţele de violet au fost preferate de Viola Davis, Juliana Margulies, Emma Stone şi Tina Fey, iar verdele a putut fi admirat în creaţiile spectaculoase purtate de Melissa McCarthy, Laura Dern şi Kelly MacDonald.
Jessica Chastain a purtat o rochie Givenchy, Mila Kunis a preferat o rochie neagră de la Dior, Zoey Deschanel a optat pentru o creaţie a casei Prada, Rooney Mara a purtat o rochie neagră creată de Nina Ricci, iar Jessica Alba a preferat o rochie mov creată de casa Gucci.
Celebra Madonna, al cărei stil vestimentar s-a inspirat de-a lungul anilor din toate zonele geografice ale lumii, a revenit la "rădăcinile" ei rock 'n' roll, alegând să poarte o spectaculoasă rochie a designerului libanez Reem Acra, alcătuită dintr-un corset argintiu metalizat şi o fustă lungă şi amplă, de culoare verde.
Cea de-a 69-a gală a Globurilor de Aur a avut loc duminică seară, la Beverly Hilton din Los Angeles, şi a fost prezentată de actorul britanic Ricky Gervais. Meryl Streep şi George Clooney au fost premiaţi pentru interpretare, iar filmele "The Artist" şi "The Descendants" au fost recompensate cu câte un Glob de Aur pentru cea mai bună comedie, respectiv cea mai bună dramă, în timp ce premiul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Martin Scorsese, pentru "Hugo".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleganţa din epoca de aur de la Hollywood, readusă pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur 2012.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleganţa din epoca de aur de la Hollywood, readusă pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei