Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2012 - Anul XVII, nr. 10 (4915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Divele rivale din serialul "Dinastia" au filmat împreună o reclamă pentru un baton de ciocolată

Actriţa Joan Collins s-a întâlnit din nou cu marea ei "rivală" din serialul "Dinastia", Stephanie Beacham, şi au filmat împreună o reclamă pentru un renumit producător de batoane de ciocolată, informează contactmusic.com.
Cele două "regine" din serialul "Dinastia", celebru în anii '80, au jucat astfel din nou împreună după mulţi ani, în noua reclamă pentru batoanele de ciocolată Snickers, în care şi-au reluat rolurile de "dive" care le-au făcut celebre.
Joan Collins apare într-un vestiar pentru bărbaţi şi joacă rolul alter ego-ului unui sportiv. Sloganul noului spot publicitar este următorul: "Nu eşti tu însuţi atunci când ţi-e foame".
"Să filmez într-un vestiar pentru bărbaţi nu este chiar locul cel mai potrivit pentru mine, dar a fost cu siguranţă o experienţă amuzantă. Mi-a plăcut foarte mult să mă întâlnesc din nou cu Stephanie şi să interpretăm din nou rolurile divelor spectaculoase (din serialul «Dinastia», n.r.) pentru care suntem atât de cunoscute", a declarat Joan Collins.
"Dynasty" este un serial american, difuzat în prime time de postul de televiziune ABC între 12 ianuarie 1981 şi 11 mai 1989. Creat de Richard şi Esther Shapiro şi produs de celebrul Aaron Spelling, acest show TV prezintă destinele membrilor familiei Carrington, o familie de afacerişti bogaţi din industria petrolului care locuiesc în oraşul Denver din statul Colorado. Serialul "Dinastia" a reprezentat soluţia găsită de postul ABC pentru a concura cu serialul "Dallas", difuzat în aceeaşi perioadă şi în acelaşi interval orar de postul CBS şi care era la acea oră lider de audienţă. "Dinastia" a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria "cel mai bun serial TV - dramă" în fiecare an în intervalul 1981-1986, câştigând acest premiu în anul 1984. Show-ul a stat la baza lansării pe piaţă a multor produse cosmetice de lux şi a unui spin-off, intitulat "The Colbys".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Divele rivale din serialul "Dinastia" au filmat împreună o reclamă pentru un baton de ciocolată.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Divele rivale din serialul "Dinastia" au filmat împreună o reclamă pentru un baton de ciocolată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei