Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2012 - Anul XVII, nr. 9 (4914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Brad Pitt l-au vizitat pe Obama în Biroul Oval de la Casa Albă

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au întâlnit cu preşedintele american Barack Obama, miercuri seară, în Biroul Oval de la Casa Albă.
Cei doi actori au fost văzuţi în Biroul Oval de fotografii care aşteptau pe peluza Casei Albe plecarea preşedintelui american într-o vizită în statul Colorado, informează accesshollywood.com.
Casa Albă a confirmat vizita celor două vedete de la Hollywood. Cuplul se afla la Washington pentru a asista la premiera filmului regizat de Jolie, despre crimele de război din Bosnia, care a fost proiectat la Muzeul Holocaustului din capitala americană. Cei doi actori au trecut pe la Casa Albă şi au discutat cu preşedintele Obama despre acţiunile care trebuie iniţiate pentru a preveni comiterea de atrocităţi în masă şi pentru a combate violenţa sexuală contra femeilor.
Lungmetrajul "In The Land Of Blood And Honey" marchează debutul regizoral al actriţei americane Angelina Jolie. Potrivit sinopsisului oficial, filmul are ca temă centrală o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), între un gardian sârb dintr-un lagăr de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubită, o femeie musulmană, încarcerată în acel loc. Războiul din Bosnia a făcut circa 100.000 de morţi, iar mai multe mii de femei au fost violate în timpul acestui conflict, potrivit organizaţiilor internaţionale.
La întâlnirea de la Casa Albă, Brad Pitt a fost văzut mergând sprijinindu-se de un baston, pe care actorul îl foloseşte după ce s-a accidentat recent la schi.
În 2009, preşedintele Obama s-a întâlnit cu Brad Pitt pentru a discuta pe baza proiectelor de reconstrucţie a oraşului New Orleans, după distrugerile provovocate de uraganul Katrina. Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, a reprezentat "vârful de lance" al proiectului ecologic-umanitar "Make It Right", care a avut scopul de a construi 150 de case ecologice, rezistente şi la un preţ accesibil, în zonele din New Orleans cel mai afectate de uraganul Katrina, care a distrus acest oraş în 2005.
Angelina Jolie, care este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR), a vizitat mai multe zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan, de când deţine acest titlu, din 2001.
Jolie şi Pitt susţin şi numeroase alte proiecte umanitare, ei donând, la începutul anului 2010, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie - considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi -, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan. În august 2010, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt l-au vizitat pe Obama în Biroul Oval de la Casa Albă.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie şi Brad Pitt l-au vizitat pe Obama în Biroul Oval de la Casa Albă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei