Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2012 - Anul XVII, nr. 7 (4912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jay-Z i-a dedicat o piesă fiicei sale

Rapperul Jay-Z a vorbit despre avorturile spontane suferite de soţia sa, Beyonce, şi despre încercările repetate ale cuplului de a avea copii, într-o piesă lansată luni, care este dedicată venirii pe lume a primului copil al celor doi artişti, fetiţa Blue Ivy Carter.

Intitulat "Glory", cântecul a fost lansat luni pe site-ul lui Jay-Z, LifeandTimes.com, după venirea pe lume, sâmbătă, la New York, a fetiţei Blue Ivy Carter.

"Ultima oară, avortul spontan a fost atât de tragic, ne-am temut că vei dispărea", cântă Jay-Z, în vârstă de 42 de ani, în această piesă. El vorbeşte totodată în versurile piesei despre "alarme false şi starturi false", despre "toată durerea de ultima oară" şi mărturiseşte că "s-a rugat mult să fie pentru ultima oară".

"Cel mai minunat sentiment pe care îl am acum/ Cuvintele nu pot să descrie acest sentiment cu adevărat/ Voi picta cerul în albastru/ Cea mai mare creaţie a mea eşti tu", afirmă muzicianul american în versurile aceleiaşi piese.

Numele bebeluşului - Blue Ivy Carter - a fost confirmat de buna prietenă a cuplului actriţa Gwyneth Paltrow, într-un mesaj postat pe Twitter.

Beyonce, în vârstă de 30 de ani, şi Jay-Z s-au căsătorit în 2008, iar presa internaţională a afirmat de foarte multe ori în ultimii ani că Beyonce a fost însărcinată.

Versurile piesei lansate luni de Jay-Z reprezintă prima dezvăluire publică a cuplului despre sarcinile şi avorturile precedente ale cântăreţei Beyonce.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

Beyonce Knowles şi Jay-Z s-au situat, în 2011, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes. Ei au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, iar Jay-Z a obţinut încasări de 37 de milioane de dolari.

Totodată, la începutul lunii august, revista Forbes a anunţat că rapperul american Jay-Z ocupă, cu câştigurile sale, prima poziţie în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 41 de ani, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 13 premii Grammy.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jay-Z i-a dedicat o piesă fiicei sale.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jay-Z i-a dedicat o piesă fiicei sale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei