Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Middleton îşi sărbătoreşte cea de-a 30-a aniversare în familie

Kate Middleton, ducesă de Cambridge, care a devenit anul trecut soţia prinţului William, împlineşte astăzi 30 de ani, dar va sărbători evenimentul discret, în familie.
Deşi au existat zvonuri potrivit cărora cumnatul lui Kate Middleton, prinţul Harry, i-ar fi pregătit acesteia o petrecere surpriză, un purtător de cuvânt de la Palatul St. James, citat de Daily Mail, a declarat: "Indiferent de ce tip de celebrare este vorba, evenimentul va fi unul discret şi restrâns".
Cu o zi înainte de aniversarea ducesei, cuplul Kate - William va fi prezent la premiera musicalului "War Horse" din Leicester Square. Totodată, prinţul William va fi la muncă săptămâna viitoare, la baza militară la care este desemnat să activeze.
Catherine, ducesă de Cambridge, aşa cum este numită oficial în Marea Britanie, a avut nevoie de mai multe săptămâni pentru a alege cauzele umanitare pe care doreşte să le susţină de acum înainte şi care sunt considerate o reflecţie a preocupărilor şi intereselor sale.
Ea a decis în cele din urmă să susţină patru asociaţii, care se ocupă în special de problemele cauzate de droguri, ajută tinerii săraci şi utilizează arta ca terapie pentru copiii cu tulburări de comportament. Kate va fi şi voluntar într-o asociaţie de cercetaşi.
Aceste alegeri "reflectă interesul personal" pe care ducesa de Cambridge "îl are pentru arte, pentru promovarea activităţilor în aer liber şi pentru sprijinul acordat persoanelor sărace şi mai ales copiilor", au declarat reprezentanţii casei regale britanice într-un comunicat.
Patronarea asociaţiilor de caritate este un rol îndrăgit de familia regală britanică, care promovează în mod tradiţional anumite cauze umanitare.
Este o activitate în care Diana, mama prinţului William, decedată în urma unui accident de automobil în urmă cu aproape 15 ani, a excelat, devenind o figură emblematică pentru cauzele umanitare din lumea întreagă.
Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a "reparat" blazonul monarhiei britanice, serios afectat după "anii negri" ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.
Kate a făcut deja mai multe deplasări oficiale cu soţul ei şi a participat pentru prima dată la tradiţionalele petreceri de Crăciun, alături de regina Elizabeth a II-a, iar popularitatea de care se bucură a contribuit la o creştere a popularităţii familiei regale britanice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Middleton îşi sărbătoreşte cea de-a 30-a aniversare în familie.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Middleton îşi sărbătoreşte cea de-a 30-a aniversare în familie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei