Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2012 - Anul XVII, nr. 3 (4908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jessica Biel s-a logodit cu Justin Timberlake

Cântăreţul american Justin Timberlake s-a logodit cu actriţa Jessica Biel, cu care are o relaţie ce durează de mai mulţi ani, marcată de câteva împăcări şi despărţiri, a anunţat presa americană.
Potrivit mai multor surse citate de publicaţia Us Weekly, cele două vedete s-au logodit în luna decembrie, scrie accesshollywood.com.
Cântăreţul şi actorul în vârstă de 30 de ani a cerut-o în căsătorie pe Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, în timp ce se aflau în vacanţă, luna trecută, în statul american Wyoming.
"Justin ştie cât de mult îi plac ei snowboarding-ul şi munţii. Aşadar, acela a fost locul perfect pentru o cerere în căsătorie", a declarat o sursă citată de Us Weekly.
După o nouă despărţire de trei luni, în 2011, Biel şi Timberlake au luat decizia ca relaţia lor să devină mai profundă. "Atunci când s-au împăcat, au avut o discuţie şi au decis să ducă relaţia lor la un nou nivel", a spus o sursă.
O altă sursă citată de Us Weekly spune că Justin Timberlake "nu a fost niciodată atât de fericit" şi că "el ştie că era timpul să o ceară de soţie" pe Jessica Biel.
În iunie 2011, Justin Timberlake a acordat un interviu revistei Vanity Fair, în care a vorbit despre despărţirea sa de Jessica Biel: "Ea este, însă, cea mai importantă persoană din viaţa mea".
Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/ LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Cântăreţul american Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.
De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.
Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultima vreme, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jessica Biel s-a logodit cu Justin Timberlake.
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jessica Biel s-a logodit cu Justin Timberlake0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei